Új hozzászólás Aktív témák

  • beg

    veterán

    válasz DB10 #65456 üzenetére

    Részemről oda mész kaszát egyenesíteni és feljelenteni, ahova kedved tartja. nem védem őket, roppant magasnak tartom a díjaikat. Ők egy cég, szolgáltatást nyújtanak. Jelen esetben:

    -Halasztott vámfizetés DHL vámgaranciával

    jelzett szolgáltatásért fizetsz. Ami kvázi egy termék és joga van úgy beárazni, ahogy szeretné. Megvan a joga azt bármikor bármeddig emelni? Meg. Kénytelen vagy a szolgáltatását igénybe venni? Nem.

    Sima postával a vámprocedúra nem ritka esetben 17 napig is eltarthat. Ezt a DHL órákra is le tudja szorítani, de egy napon belül megvannak vele, ha nagy a csúszás.

    Mérlegeled, hogy gyors szállítással és ügyintézéssel neked spórolt hetek megérik-e a felárat, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy csak velük hozathatod a cuccot. Az meg nettó badarság, hogy a kínai csak velük szállíttat. Azzal küldi, amit választasz és kifizetsz (UPS, DPD, TNT, EMS), csak le kell vele levelezni előtte, mert ezt nem veri nagy dobra az oldalán ha tényleg szerződése van a DHL-el.

    Ballagj be a GVH-hoz ha olyan sok időd van és kérdezd meg, hogy van-e jogszabályi alapjuk előzetes bejelentés nélkül emelni és ezt az emelt összeget a folyamatban lévő árukra kivetni. Mivel nem egy sarki közért méretű cég, szerintem alaposabban utána jártak ennek, mint te.

    Sok sikert.

    [ Szerkesztve ]

    You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

Új hozzászólás Aktív témák