- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz fecoka91 #457 üzenetére
végülis 130->170k
ezzel levették volna a korlátot?
napok óta nem is használom a saját netem, megint folyton kölcsönkérek egy vodát, azzal megy minden. Tök felesleges volt előfizetni, már megint/még mindig nincs netem.
Nov 11- Dec 4-ig olyan jó volt, amíg nem szopattak.Mopar
Odáig rugdosni kéne őket, nem küldeni.
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
MODERÁTOR
válasz fecoka91 #460 üzenetére
Már hogyne tudnál ellene tenni?
Hívd az ügyfélszolgálatot, ha számlazárással nem szűnik meg a korlátozás, ismét, amennyiben továbbra sem, vedd fel a kapcsolatot az Egyedi Igénykezelési Csoporttal, a szerződés rendkívüli, kötbér-mentes bontása végett.
Nem mondom, hogy biztosan pozitív lesz igényed bírálata, de egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
crue
őstag
válasz fecoka91 #473 üzenetére
Az eladók szerződést kitölteni, sim kártyát és akksit a telefonba betenni, meg marketing szöveget nyomatni tudnak csak többnyire. Minden egyéb kérdésre jön a sablonválasz: "hívd fel az ügyfélszolgálatot." Ez egyrészt szándékosan van így, nehogymár az a szemét ügyfél (aki a szerződés aláírásának pillanatától kezdve magasról le van sz.rva) ott rabolja a drága időt a márkaboltban. A problémák kezelése nem hoz bevételt, csak az új szerződések.
-
Brutális eb
addikt
válasz fecoka91 #520 üzenetére
Milyen jogon nézik mit töltesz le?Nézik a levlezésem is?Ez nagyon durva....
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
SztiviVander
őstag
válasz fecoka91 #529 üzenetére
mivel nincs külön név és jelszó, a hívószámmal azonosít a központ, ez alapján dönti el hogy kapcsolódhatsz vagy sem (van mobilnet előfizetésed az adott számon vagy nincs).
és hát az a baj hogy a központ elől nem tudod elrejteni amúgy sem a számod, hiszen a hívószám-küldés letiltását a központban engedélyezed vagy tiltod (még akkor is ha a telefonon állítod be a funkciót), és onnan megy tovább vagy nem megy tovább a számod.
pl. hiába tiltod le a számod, ha felhívod a pannon ügyfélszolgálatot akkor ott bizony kiirja nekik milyen számról hívtad őket[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Brutális eb
addikt
válasz fecoka91 #599 üzenetére
EZ egy másik szolgáltató ügye de 1 z 1 ben ráhúzható a pannonra.
Sajnos magyarországon nincs precedens.
De egy kis remény csillan...Kiegészítettem a levelemet amit az NHH-nak írtam ezzel az üggyel.
Kiváncsi vagyok mi lesz a válasz.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
attisx
addikt
válasz fecoka91 #631 üzenetére
"am meik linket kell beilleszteni?"
A "Direct link" jelölésűt és hsz írásakor használd a smile-ok feleti Link , Kép gombok valamelyikét, így a többiek számára is kényelmesebb lesz megnézni és esztétikusabb is a hozzászólás...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
reiko84
csendes tag
válasz fecoka91 #884 üzenetére
Kössz a biztatást tesó!Na most akkor,az van h dec.4 e már régen eltelt,majd a következö számlazárás 2009.jan 4 én lesz,ugy h addig szivacs!!!!????Azlatt a 2 nap alatt volt normálisnak nem mondhato a letöltésem (dec2-4) olyan 50-60KB/sec.Dec 4.e óta mondom 15KB/sec a netem!Ja és amikor megvettem 3 órát vitatkoztam a fickóval h nem tudok csatizni a hálózatra pedig eredeti xp van!Köcsög Pannon.Hétfön megyek a modemmel verem be az ablakot pannonéknál.De azért felhívom őket és egy probát teszek hátha....lesz vmi!Pedig megkérdeztem a boltban a kiscsajtol h ha fájlcserélőt használok akkor le fogják tiltani?Nem,azt volt képes hazudni az arcomba 1 méterről!!!Online játékok kilőve,PING 500-600 között mozog!Ennyi NE VEGYETEK PANNON NETET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
whiz
aktív tag
válasz fecoka91 #901 üzenetére
"egyébként vmilyen HSUPA hálózatot akarnak most csinálni ami 14.4mb/s sebességű lesz"
Azért, hogy még előbb lekorlátozhassanak. Így ugyebár gyorsabban le tudsz tölteni sokat...
Viccen kívül üdv mindenkinek, én 5.5GB után (~2 és fél hét alatt) kaptam a korlátot. Mindjárt hívom őket, csak kíváncsi vagyok mit mondanak. Sok jóra már nem számítok a topic elolvasása után...Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
04ahgy
nagyúr
válasz fecoka91 #900 üzenetére
Én a korlátomat masszív (értsd: ami a csövön kifér) seedeléssel teszem elviselhetőbbé. Az ADSL-em amúgy is kevesebbet bír, mint ez a feltöltési irányba. Ha már korlátoztak, cserébe dupla gyorsan nőjön az arányom.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
SztiviVander
őstag
-
zcsucs
csendes tag
válasz fecoka91 #943 üzenetére
Hali.
A január 11-es ászf-ben már levédték magukat, hogy tényleg számlazárásig tarthatják a korlátot, mert ha valaki nem tudja, a most életben lévő ászf szerint, ha megszűnik a veszélyeztetés 24 órán belül leveszik a sávszél zárat, persze ők már most is a jan. 11. szerint szopatják az előfizetőket, persze amikor megkérdeztem a 1220-at, hogy miért akkor csak habisztiztek, úgy kátszik az ászf csak ránk vonatkozik.
Egyébként meg böngésztem a netem és találtam egy doksit, melyben a hírközlési hatóság 2006-os évre előirányzott értéke a szélessávú internet eléréshez a 256kbps, tehát az edge még éppen-éppen eléri, de a120kbps-os korlát már nem nagyon, tehát a szélessávú reklám már megint csak nem állja meg a helyét és mégeegyszer mondom, hogy ez 2006-os adat, újabbat nemtaláltam de gondolom nem lefelé változz az érték.
Amikor erre rákérdeztem azt mondták, hogy a hatóság is látta az ászf-et és elfogadta a minimum értékeket, tehát nekik joguk van evvel a sebességgel szolgáltatni.Undorítóak, miért nem tudja valaki már azt mondani, hogy bocsi, tényleg nem bírja a háló, de gőzerővel dolgozunk és ekkor, meg ekkor jó lesz. Ez nekik nem fekszik, mert túl korrekt lenne mi?
[ Szerkesztve ]
-
-
Brutális eb
addikt
válasz fecoka91 #1006 üzenetére
Nem szerkesztettem semmit!!!!!
Sávszél elvonási tünetek.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
válasz fecoka91 #1036 üzenetére
Kitörlik biztossan a férgek.De ez az így kell őket osztani mindenkinek pirospont.
-
Brutális eb
addikt
válasz fecoka91 #1069 üzenetére
Ennyi.Ha ebbe nem bukik bele valamelyik vezető akkor panniéknál nagy a gáz..
Ove Fredheim papa most a lőcsét veri a Seychelles-szigeteken és pannonos neten osztogatja az utasításokat.Most már értem mi ez a fejetlenség a cégnél 128 kbs sebességgel eléggé soká ér ide az utasítás....
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
válasz fecoka91 #1071 üzenetére
Azért elöbb- utobb nyilvánosságra kerűl az ügy(reményeim szerint)ekkor majd cégen belűl találnak egy bábút akire rávernek mindent.Ekkora cég ne engedheti meg,hogy csorba essen a becsületén......
Lehet egyébként túl optimista vagyokPanni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
válasz fecoka91 #1074 üzenetére
Bazz ez egyre rosszabb.Imént megszakadt elkezdtem reménykeddni,hogy na na talán jön egy kevés sávszél.Erre 20 próbálkozás után tudott csak csatlakozni.Este indúl a pírtupír.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz fecoka91 #1119 üzenetére
nem nagyon értelek
mi ugyanaz mint a pannonos firmware? ami egyébként nem pannonos, a firmware-t a huawei csinálja. ha a mobile partner programra gondolsz, azt is a huawei csinálja de az testre (szolgáltatóra) szabható. a pannon csak tőlünk lop, az optus-tól nem is tudna mert az egy picit erősebb kutya -
Brutális eb
addikt
válasz fecoka91 #1130 üzenetére
Pannon net saját programját kilövöd.mdm progit elindítod.(connect)
-
zcsucs
csendes tag
válasz fecoka91 #1136 üzenetére
Hali.
Juszt Lacinak én is elküldtem de még karácsony előtt de egyelőre nem történt semmi.
Nagyon bízok bennük, csak szerintem most nem dolgoznak és én úgy gondolom, hogy mindehol ez a probléma van, karácsny van, senki nem nézegeti a mailokat, a homár esetében meg töménytelen levél érkezett és még nem tudták kibogarászni.
Vagy csak én vagyok túl optimista? -
-
bzoley
veterán
-
zsolt1981
csendes tag
válasz fecoka91 #1235 üzenetére
ezt jol megmondtad neki,de valamiért nagyon védi ezt a piacra dobott szart.talán van valami kötödése az egész céghez.?mondjuk társtulajdonos?akkor én is aggodnék,hogy ennyi pénz kicsuszóban van a kezem közül.van is miért aggodniuk.met akinek nem tetszik és kifizeti a ködbért az is sokkal kevesebb bevétel mintha évekig fizetne a gyökér szolgáltatásért amit nem készitettek el rendessen.vagy ha nem tudják kiszolgálni az emberek igényeit gondoloka letöltésre akkor csukjanak be.ennyi!
baszki
-
Kag8655
csendes tag
válasz fecoka91 #1323 üzenetére
Én is hasonlót tapasztaltam azzal a különbséggel hogy a gyors 1200 a lassú 128 imádkozok hogy holnapra korlátot kapjak mert akkor könnyebb lesz megszabadulnom ettől fostalicskától
Ha valaki szombathely környéki és szenvedni akar akkor keressen meg nyugodtan mert ha nem tudom lemondani, átiratom rá szívesen
A Pannon NET mire való? Csak nézegetni, használni NE PRÓBÁLD!
-
zcsucs
csendes tag
válasz fecoka91 #1325 üzenetére
Szia.
1. Jól olvastad, a szerződés szerint ha átírod akkor is kötbért kell fizetni, én úgy tudom a vodánál ez nem így van.
2. Én hasznlok netlimitert én is 512-re lőtte bár ebben a hónapbán már a letöltögetést és a youtube-ot is hanyagoltam, úgyhogy egyértelműen nem tudom kijelenteni, hogy ez segített. A 1220-tól megkérdeztem, azt mondta, lehet, hogy célravezető lesz. Ismeritek őket, miylen konkrétak
Én is úgy vagyok vele, hogy inkább biztos 512, mint esetleges 120, de ezeknél soha nem lehet tudni, szerintem ha 512-vel töltesz, vagy folyamatos a streaming akkor is lelőhetnek.
Én is csak tesztelni tudok...
-
bzoley
veterán
válasz fecoka91 #1338 üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok, letöltögetni még nem mertem nagyobb dolgokat. A 700k nem tudom elég-e, a korlát alatt kb.460-ig ugrott fel, és onnan esett vissza 128-ra, ezért állítottam be 512-t, talán sokkal söbb.
Amúgy neked legyen igazad, és működésre bírják a programjukat. Bár ez nem segít semmit, ha a jövő héttől direkt a hónap végéig tartani akarják a korlátozást. Ez a dinamikus lassítás még elfogadható lenne, ha működne. -
Mopar426
tag
válasz fecoka91 #1354 üzenetére
"egyből az volt a kérdésemre a válasz így is h miért korlátoztak be h "biztos fájlcserélőt használt""
Ez már undorító! Az összes ügyfélszolgálatosnak vágnia kell, hogy kurv@ra nem figyelik, hogy p2p vagy nem (meg minden mást. meg egyfolytában a technikus kollégákat kérdezik, ők is tudják a frankót) és mégis mindig az arcodba nyomja a kérdést. És ne jöjjön senki, hogy ők milyen ártatlanok és nem tudnak semmiről.Egy ideje már megy a huza vona. Ha nem tudnak semmiről akkor meg minek vannak? Birkáknak?
[ Szerkesztve ]
Hope for the best, plan for the worst!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest