- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
"Bár lehet csak e-mail-t küldeni csatolmányok nélkül,és fórumokra írkálni a képeket kikapcsolva a böngészőben......na arra elég lehet 5 giga.."
Én egész jól kijövök 5gigából: hetente letöltöm a kedvenc sorozatom aktuális epizódját. Napi szinten 3-4 óra böngészés/ fórumozás, megnézek egy-két youtube videó, levelezek, sőt a weboldalamat is ezen keresztül menedzselem...
mod: OFF
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
whiz
aktív tag
-
fecoka91
tag
Ennek a fele hülyeség de neki ülök és elolvasom!
Köszi!
Szerk: Ez van zcsucs! Megszoksz vagy megszöksz. Én az utóbbit választom!
Nem merik megmondani az igazat. csak hazudgálnak ez nekik jobban megy mint az igaz dolgok kiteregetése[ Szerkesztve ]
http://alte.kaktusz.net Gyertek regizni, nagyszerű torrent tracker! sok torrentel! nem bánod meg ha reggelsz! ;)
-
-
lancika
tag
válasz ottoyes #1217 üzenetére
"A hálózat védelme érdekében, számlázási ciklusban elért 5GB-nál nagyobb adatforgalom esetén a szolgáltató rugalmasan, a hálózat aktuális terheltségétől függően lassíthatja az adatforgalmat. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik."
Piros szöveg alatt: [link]
-
okib4100
aktív tag
válasz ottoyes #1451 üzenetére
Sorry, nem tudom h miről beszélsz:
- tény és való, h a tájékozatlanabb embereket meg lehetett vezetni a marketinggel (ez különösen a vodánál volt igaz)
- leírtam, h mi a véleményem a pannon hozzáállásáról, eljárásáról, módszereiről, most égessek kék fehér vudu bábokat éjjelente, v mi?
- amióta a topic megnyílt, mindig a stílussal volt bajom, egyszer sem vitattam, h tényleg több ezer embert átvert a panka2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
netguru
csendes tag
válasz ottoyes #1412 üzenetére
Ma érkezett meg a Pannon Ügyfélkapcsolati osztály, egyedi igénykezelési csoportjától a válaszlevél, az emailben 2008. dec. 17-én és levélben dec. 23-án továbbított azonnali felmondásomra.
A probléma csak az, hogy a levél tartalma, nem az én azonnali felmondásomra vonatkozik, hanem egy általános tartalmú levél jött, amelyet vélhetően a legtöbb "extrém internet felhasználó" megkapott, aki kérte hűségszerződése következmények nélküli megszüntetését, miután tapasztalta, hogy internet elérésének sebességét lényegesen csökkentették, egy nem igazán definiált nagy adatmennyiség letöltése után.
Én ugyanis az ÁSZF módosulására hivatkozva kértem a szerződésem azonnali megszüntetését.
Végeredmény u.a., ma megszabadultam kevenc mobilnet szolgáltatómtól, persze én úgy értelmezem, hogy a szerződésem dec. 18-ával szűnt meg, hiszen én akkor mondtam fel, jogoasan. Nem vagyok hajlandó a mai napig tartó időszakra semmilyen díjat fizetni, figyelemmel arra, hogy a rendkívüli felmondás szabályainak megfelelően, a szolgáltatást a felmondástól nem vettem igénybe. -
Brutális eb
addikt
válasz ottoyes #1716 üzenetére
Pedig lehet be kellene......
Most állt meg a házunknál egy fekete limo amiből egy ove nevü fazon üvölti megafonnal,hogy:Tessék csak tessék jöjjenel jöjjenek itt a pannon cirkusz 14.4 -re gyorsultunk.
Tratta tratata tratta trattta............Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
MODERÁTOR
-
Otisz
őstag
válasz ottoyes #1819 üzenetére
Nekem jó esetben tudta a 3,2-es sebességet, de azt soha nem haladta meg...
És ezzel is megelégedtem volna, még annak ellenére is, hogy egy majdnem akkora kütyü lógott ki a gépből, mint maga a laptop.2000 eleje óta folyamatosan van netem, de már akkor sem kellett néznem, hogy mennyit töltök le, most pedig ezt elvárták volna. 2009-ben...no comment.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Esmein
nagyúr
válasz ottoyes #1925 üzenetére
a szolgáltatóval kötött szerződésben le van írva mit szabad és mit nem, a lecsapott felhasználók elég nagy hányada nem ennek megfelelően járt el, a többi pedig járulékos veszteség, valamiért azt hiszem az itteni hisztizők nem mind kezesbárányként viselkedtek.
más: EDGE sebességgel is haza lehet vágni a hálózaztot. ha egész nap 160kbps-es rádióadást hallgatsz EDGEn, az is majd' 51 giga forgalom.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
tildy
nagyúr
válasz ottoyes #1935 üzenetére
Mikor nem tudtál GSM rendszeren telefonálni azért,mert a hangátviteli szolgáltatást használó,korlátlan opcióra előfizetők sokat beszélgettek?
szilveszterkor
És a t-nél is és a vodánál is. Bocsi de ez öngól voltAmúgy kicsit tisztában kéne lenni a 3G, a GPRS, az EDGE technikai hátterével és rögtön nem mondanál ilyen blődliket.
"Amennyiben a felhasználó EDGE-képes készülékkel olyan területen tartózkodik, ahol van EDGE-lefedettség, akkor a rendszer kapacitása és a pillanatnyi csatornakiosztás függvényében EDGE-átvitellel szolgálja ki az ügyfelet. Amennyiben EDGE feltételei nem adottak, a kiszolgálás a GPRS-kódolás szerint történik.".Gondolom hasonló érvényes 3G-re, sajnos mi még azt annak idején nem tanultuk főiskolán.
Amúgymeg el lehet menni dolgozni mind a Vodához, mind a Pannonhoz, mint aT-hez, és ha értesz is hozzá, meg ott is dolgozol, akkor tényleg tudhatod , hogy sz@r vagy sem. Így csak puffogsz, ne haragudj.
A kezesbárányságról: Ászft kell csak olvasni:
3.1.2. Internet-hozzáférés
A Szolgáltató jogosult az általa nyújtott internet-hozzáférés igénybevételét
korlátozni abban az esetben, ha az általa kezelt forgalmi adatok alapján
megállapítható, hogy az előfizetői végpontról az átlagos felhasználási
szokásokhoz képest olyan jelentős mennyiségű elektronikus küldemény
vagy egyéb adat továbbítása történt, mely a Szolgáltató vagy a címzett
által üzemeltetett rendszerek működését korlátozza vagy akadályozza[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz ottoyes #1937 üzenetére
Ki mit nevez korlátlannak?!
A 2 megás net sem korlátlan, mert max 2 megabit/seccel tölthetsz. A 384kbit/sec sem korlátlan, mert max 384kbit/sec-kel tölthetsz.
Én azt mondom: amíg valami letöltési limit nélküli : az nem korlátos. Ha lecsöökkentik a sebességet, az sem korlátos, mert uyganúgy letölthetsz 100 gigát is, csak lassabban.tehát mert szilveszterkor nem tudtál beszélgetni,azért a többi előfizető a hibás...gratula!
Részben: azért te is tudhatnád, hogy akármennyire is próbál egy szolgáltató a csúcsüzemre méretezni, ha egész évben mondjuk tizedannyi forgalmat bonyolít le egy nap, mint szilveszterkor éjfélkor ...
Oké lehet ezerszer több eszköz (BTS-esk, egyéb hálózati eszközök ), meg minden, hogy egyetlen egy előfizetőnek se legyenek elérhetőségei problémái, csak érdemes-e abszolút csúcsüzemre méretezni (költségek, egyebek) , vagy egy kicsit kisebbre, bevállalva, hogy lehetnek kiesések , de a rendelkezésre állást még így is hozzák?Igenis vannak fizikai korlátai mind a mobilos, mind a vezetékes internetnek.
Mobilosnál ráadásul ott van az is, ha nincs szabad csatorna, akkor nicns szabad csatorna, be kell érni lassabb sebességgel.
Szerintme hidd el, az ő érdekük is minnél jobbna bővíteni a hálózatotClub1: 1.7 GB*30 nap ????Az szerintem 51 GB körül van.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz ottoyes #1942 üzenetére
..ülsz a dugóban reggel,és az jár az eszedben,hogy a sok szemét retek miatt nem tudok előrébbjutni,akik velem egyidőben közlekednek..persze igazad van...mert nem az utat szűkre tervező,a forgalomirányítást rosszul kezelő szerv a hibás.
Nem ülök dugóban, már nincs autóm. De ha szidok is valakit, akkor a többi autós az, jól látod, mert szinte midnen kocsiban egy ember ül, azt foglalja 4*2.5méteres helyet. Miért nem jár bringával, vagy robogóval?
Nem az utak a hibásak, hogy midnenki 4 személyes kocsiban egymaga viszi a seggét. Ha kicist is normálisabbak lennének az emberek, és flevennék pl. a munkatársakat, máris lehetne akár negyedannyi autó az utakon...Meg kell érteni: BP úthálózatát nem arra tervezték, hogy midnenki egymaga üljön egy autóban, és úgy közlekedjen...
Amúgy tipikus férfi vagy:
Volt valami pszicho teszt, amiből kiderült, hogy a legtöbb férfi a kudarcért a környezetét teszi felelőssé, a sikert meg saját eredményként könyveli el, míg a nők a kudarcért önmagukban keresik a hibát és a sikert a véletlen szerencsének tudják be."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
Jano_023
őstag
válasz ottoyes #2341 üzenetére
Most én is vacilálok mert nekem is csak netezni kell nem letölteni ... de ha randomba osztják a korlátokat akkor nem éri meg akkor inkább egy meghatározott adat mennyiséges T-s net ...
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest