- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zcsucs
csendes tag
Ti mekkora mázlisták vagytok, nektek legalább valamikor visszaadták. Nekem 21-én volt a számlazárásom de még semmi, senki nem tud mit mondani rá, azt mondják, hogy megint extrém voltam, de hogy hogyha nem is kaptam vissz a sávszélemet, továbbították egy csoportnak aki legközelebb lehet, hogy csak május 40-én fog dolgozni, ma beszéltem egy ügyeletes vezetővel aki megígérte, hogy holnap reggelre kivizsgáltatja az ügyemet és telefonon értesítenek, ha jogos akkor nem számláznak erre az 1 hétre.
Na gyerekek, erre kíváncsi leszek. -
04ahgy
nagyúr
Nah, mértem sebességet, az örömöm nem sokáig tartott. 26-án írtam meg, hogy ismét jó a sebesség, de egy fenéket! Be sem volt a Pannon net kapcsolva, és maguktól visszakorlátoztak. Fair play, mi? Most ilyen:
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
fecoka91
tag
Látod 04ahgy!
nem is kell ahhoz netezni hogy lekorlátozzanak! ezért mondom én hogy tök mind1 h netezel vagy torrentezel akkor is korlátot kapsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval nekem ne mondja senki h megérdemeltem mert a pannon szerint mindeki megérdemli már az is aki csak elő fizetett érte, mert akkora nagy marha volt ahogy én is....http://alte.kaktusz.net Gyertek regizni, nagyszerű torrent tracker! sok torrentel! nem bánod meg ha reggelsz! ;)
-
fecoka91
tag
04ahgy! Teljesen jogosan teszed! én igazat adok neked!
Én is ezt teszem megállás nélkül már folyamatosan 1napja és 4órája!Van mikor én is nemzetközi irányba nyomom.
Valaki tudja h mennyi fizet a pannon a nemzetközi adatforgalomért 1mb-onként?
mert én már felnyomtam kb 2GB-ot külf-re.
http://alte.kaktusz.net Gyertek regizni, nagyszerű torrent tracker! sok torrentel! nem bánod meg ha reggelsz! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest