- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz #86952448 #8950 üzenetére
Nekem DeepCool Captain 120ex van 3 napja üzemeltem be.Pozitívumként annyi,hogy hangtalan és jól hűt.
Igaz csak egy Fx4100at 3.6-on .Az új proci most lett rendelve(most kezdtem egy komplett cserébe)
Azt meg az idő megválaszolja,hogy élettartamra mennyit fog bírni..…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
IO.sys
őstag
válasz #86952448 #8950 üzenetére
Nekem is olyan házam volt tegnapig, de elég komolyan lebeszéltek róla itt 1-2 hete, hogy az elejébe 240-es vizet tegyek. A hely megvan, de állítólag lefojtja a házat. Elnézegetve a jobb szellőzésű dobozokat, el is hiszem.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Graphics
Jómunkásember
ID-Coolingról mi a vélemény, ahogy elnézem ugyanaz mint az összes többi, csak árban ez a legkedvezőbb.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Milka 78
nagyúr
válasz Graphics #8954 üzenetére
Nekem van FrostFlow 240g-m és néma csöndben teszi a dolgát.Egy fórumtárs használ FrostFlow 240l-t és ott sem volt panasz,csendes és teszi a dolgát.Egy drága cimborám meg most vett egy AuraFlow 240-et és szintén nagyon jó teljesítményről és csendes működésről számolt be.
-
brainac
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem abban segíteni hogy vettem egy CM master liquid 120 lite hűtőt és allig hűt kb úgy hűt mint a 3500 forintos régi toronyhűtőm Amd A10 5700-at kéne hűtenie kicsi oc-val 50 fok alá ritkán megy alap használatnál pls segítsen valaki
-
-
-
pucz
senior tag
Sziasztok!
Szert tettem egy X62-re, és kéne egy kis segítség a beszereléssel kapcsolatba.
A ventik merre álljanak? Toljanak, szívjanak? Illetve a radiátort hogy rendezzem el? A csöves része lent legyen, vagy fent? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Stanchore
senior tag
Én is tegnap szereltem be, nálam a hely hiány miatt csak úgy tudtam megoldani, hogy alul van a radi házon belül és fölötte a ventik házon kívül. Először fordítva próbáltam, de akkor nem lehetett rácsukni a ház tetejét, mert olyan vastag a radi, szóval így most szív. Mivel a meleg levegő úgy is fölfelé száll, talán annyira nem gáz.
Nálad ha ház elejébe teszed, akkor inkább toljon. A csöves részt felülre tenném, ha van hely hozzá.
Origin / Steam: Stanchore
-
smekone
tag
Sziasztok!
Egy Fractal Design Define R6-ba szeretnék egy AM4-es foglalathoz is passzoló kompakt vízhűtést. Jelenleg első körben egy Ryzen 5 1600-at hűtene, viszont később váltanék majd nagyobbra ( Pinnacle Ridge).
Igazából nem sok kritériumom van : Mivel alapjába véve egy csendes gépet építek, legyen csendes, nem kell hogy világítson stb. És azért hűtési teljesítményes legyen.
Első körben Arctic Cooling Liquid Freezer 240-et és Be Quiet! Silent Loop 240-et néztem ki.
Ti mit javasoltok ?
-
Lifer092
senior tag
válasz brainac #8960 üzenetére
Nekem is ilyen vízhűtésem van, tegnap szereltem be. De nekem a gyári ventije baromi hangos volt, pláne mikor felpörgött... Lecseréltem és ráraktam a Corsair 12 centis ventit, egyből csendben van. Lehet a venti "gyári hibás" ? :/ Na mindegy, nekem így működik, hőmérsékletek is rendben vannak.
Nézd meg a pumpa és a venti fordulatát, ahogy írták előttem. Akár biosban is.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Követtem az előttem elhangzottakat és átállítottam DC-re a pumpát.
Most meg idegesít,hogy nem látom világítani Adtam neki egy minimális 500-as fordulatot,hőfok stb stb.
Most úgy 30-35 C-on elvan a proci,játék mellett is
Csak hiányolom a biosból a pumpa lehetőséget a venti résznél(bár ez nem nagy probléma).…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
Gubu0101
veterán
válasz juliensorel #8975 üzenetére
perpill 26 fok 980-as fordulaton (i5 7400 alap órajelen) AI suite 3at használom ha ő hazudik akkor én is
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Tomdriver #8981 üzenetére
Akkor 2:2 mert hw-aida alaplapra ugyan azt írja bios meg ai 3 meg a 23C-ot.
Azért lekaptam burkolat és ránéztem kézel de "szobahőmérséklet" minden bent.Jo beoffoltam topikba
Azért kösz mindenkinek
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Phanteks enthoo evolv atx házam van.
Hűtő beszerzése előtt állok..
I7-6700K + Mugen 3 van jelenleg.
A kérdésem az lenne , hogy hatékonyságban mekkora az eltérés az :- előre függőlegesen szerelt radiátor ( a ventik a meleget a ház belsejébe fújják tulajdonképpen )
- a felülre szereltmegoldások között?
Szimpatikusabb lenne a felülre , de a nagyon minőségi házon elég fura megoldást alkalmaztak. A fedlapnak csak a két + peremén vannak kis pici nyílások ahol távozhat a meleg levegő..
Van valakinek tapasztalata ilyen házzal?
Az Arctic LF 240 érdekes lehet a számomra. Szimpatizálok a gyártóval.
Annyi gond lenne, hogy csak két ventit tudnék bevetni , 4 sajnos nem férne be ..Ötlet?
Üdv
Pepe78
-
Vigneau
félisten
Korábban említettem, hogy voltak gondjaim a be quiet! Silent Loop 240mm légtelenítésével. Speed(R) és FeZo Barátaimnak hála, némi henkeléssel elvileg sikerült megoldanom a gondot. Így kell AIO-ból ál-épített vizet csinálni... Meg ne kövezzetek érte!
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
bandika0626
senior tag
-
Vigneau
félisten
válasz bandika0626 #8987 üzenetére
Dr. Gonzο:
-
bandika0626
senior tag
válasz Vigneau #8988 üzenetére
Mert én is úgy tudtam, hogy a radi csatlakozóknak magasabban kell lenni mint a pumpának.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Cooler Master MasterLiquid Lite 120 mennyire vállalható i7 7700-ra?
Köszöntem
-
Vigneau
félisten
válasz bandika0626 #8989 üzenetére
Ebben egyetértünk. Korábban így is működött a téma még AIO formájában, majd cirka 1/2 év után kerregni kezdett. Most szintén nem kerek valami gépbe beépítve, pedig kiszerelve jó volt. Most koncepciót váltottam, próbaüzem van. Még nem adtam fel...
-
-
Lifer092
senior tag
válasz TechN7ne #8993 üzenetére
Nekem a Master 120 Lite van, megvagyok vele elégedve. Szerintem jó kis cucc, nem egy 60k-s vízhűtő szett teljesítményét hozza ez tény és logikus, bár nekem az i3-ra bőven overkill, de szerintem nyugodtan beruházhatsz erre a típusra is.
A Cooler Master 120 Lite kompatibilis a házaddal, mivel van hátul 120mm-es ventinek hely, ezért belerakhatod ezt a vízhűtést is, mivel a radi is 120mm. Ahogy nézem a Zalman oldalát, előre mint ha beférne egy 240-es vízhűtés is,
erre nem vennék mérget. De a 120 az fix hogy bemenne.Szerk.: Bemegy előre a 240-es is.
[ Szerkesztve ]
-
bizoonik
tag
Sziasztok!
Kompakt vízhűtésben gondolkoztam, mert nagyon tetszenek, de nem igazán tudom melyiket éri meg választani és kiknek éri ez meg.
Amelyikre én gondoltam az a Corsair H110 v2, ezt sok youtube-os videóban láttam, hogy ezt szerelik. Ugyanakkor NZXT Kraken termékei sem rosszak így laikusként.Mit ajánlanátok? Használtpiactól sem riadnék vissza, i7 6700K-ra menne. A gépet alapvetően munkára, kisebb százalékban játékokra használom majd.
Köszönöm előre is!
-
bombibmw
veterán
Na, már ilyen is van. [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest