- Mozilla Firefox
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 7
- ASUS routerek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
válasz Csillagember #46099 üzenetére
-
stefi68
addikt
válasz Csillagember #46099 üzenetére
Már működik!
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
brazos
senior tag
válasz ®abstract® #46104 üzenetére
Persze, hogy könnyen, ha már belinkeltem neked, meg leírtam, hol éred el, de te továbbra sem adtál semmi iránymutatást a Te szavaiddal megfogalmazott verzióhoz, idézlek:
... az a három ötvenes verzió. ...
szóval hol is van az a 3.50-es cucc.....és most nem a source csomaglink kellene, hanem a normális zip link....ha nem gond.[ Szerkesztve ]
-
zsiga68
őstag
Ne töketlenkedjetek már.. [service.subtitles.a4ksubtitles-3.5.0.zip]
-
zsiga68
őstag
válasz zsiga68 #46108 üzenetére
Megcsináltam a fordítását is: [service.subtitles.a4ksubtitles-3.5.0_hu.zip]
-
Ricsii2001
tag
Sziasztok! Azzal a kérdéssel szeretnék a közösséghez fordulni, hogy létezik-e Yettel TV kiegészítő a Kodihoz? És amennyiben igen, akkor hol tudom beszerezni azt?
-
blakey
titán
válasz Ricsii2001 #46110 üzenetére
Itt az MSRepo-ból, ha nem tévedek, akkor NotYet a kiegészítő neve.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Ricsii2001
tag
válasz Ricsii2001 #46112 üzenetére
Van, aki a Kodiban használja a Yettel tv-jét ezzel a kiegészítővel? Működik minden rendben? Megtaláltam a kiegészítőt, de sajnos nem tudom most tesztelni, mivel miután rájöttem arra, hogy a Yettel tv felülete neméppen jól használható billentyűzettel, én lemondtam a szolgáltatást, hogy ne számlázzanak fölöslegesen, és legközelebb csak akkor szeretném visszakapcsolni, ha biztosan tudom, hogy a kodi kiegészítő problémamentesen működik.
-
tobias40
veterán
válasz Ricsii2001 #46116 üzenetére
Működik a kiegészítő jelenleg,azt hogy meddig azt én nem tudom....
Epg nálam néha nincs de én nagyon ritkán nézek rá mert teszt jelleggel van most hozzáférésem. -
Ricsii2001
tag
Valóban kiválóan működik. Remek szolgáltatás, annyi, hogy én csak hangalapú előfizetés mellett fizetem.
Másik kérdés, hogy az létezik, hogy nem tudok bejelentkezni az RTL pluszon? Valahogy nem tudok belépni. Valamit elrontok, vagy a kiegészítő hibás? -
djattila12
újonc
Hello filmking. EU nem lasa filmeknek linkjét
-
vargalex
Topikgazda
válasz Ricsii2001 #46118 üzenetére
Egy kolléga jelzett nekem bejelentkezési problémát az RTL+-on, de tőle nem sikerült logot szereznem. Hátha majd tőled… Log nélkül elég nehéz bármit is mondani. Esetleg valami speciális karakter a jelszóban?
Nekem több eszközön is hibátlan.[ Szerkesztve ]
Alex
-
Hege1234
addikt
válasz djattila12 #46119 üzenetére
köszi a jelzést
javítom majd, de amúgy egy linket ami hibázott igazán betehettél volna.. -
vargalex
Topikgazda
válasz djattila12 #46119 üzenetére
Hege1234 topictárs javította is.
Felkerült a Movieshark repo-ba a Filmking.eu kiegészítő 1.0.8-as verziója. A változások:- Oldal változás lekövetése
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz Ricsii2001 #46121 üzenetére
Közben ellenőriztem, nem a szóköz, illetve speciális karakter okozza. A DeviceID generálása lokálisan történik és egyelőre nincs is rá szükség. Nyilván, aki már korábban használta a kiegészítőt, annak volt DeviceID-ja, így nem próbálta megszerezni azt a kiegészítő.
A Movieshark repo-ba felkerült az RTL+ kiegészítő 1.0.8-as verziója. A változások:- DeviceID kivezetése
Ha valahol gondot okozna a kivezetése, kérlek jelezzétek!
[ Szerkesztve ]
Alex
-
hunaqua
addikt
-
-
Ricsii2001
tag
Köszönöm szépen a rengeteg segítséget, sikerült!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Tv2 Play kiegészítőben hogyan tudom megfordítani a sorrendet?
Sajnos a sorozatok részei fejjel lefelé vannak. Pl:
A nagy házalakítás 8. évad 7. rész
A Nagy házalakítás 8. évad 6. rész
A nagy házalakítás 8. évad 5. rész
A nagy házalakítás 8. évad 4. rész, és így tovább.
Azt szeretném elérni, hogy fordítva legyen:
A Nagy házalakítás 8. évad 4. rész
A nagy házalakítás 8. évad 5. rész
A nagy házalakítás 8. évad 6. rész
A nagy házalakítás 8. évad 7. rész.
Az automatikus lejátszás miatt lenne erre szükségem. Köszönöm előre is a segítséget! -
vargalex
Topikgazda
válasz Ricsii2001 #46129 üzenetére
Szia!
Sajnos az API-ban nincs ilyen lehetőség, ráadásul több részletben adja a részeket, ami a kiegészítőben lapozásként jelenik meg. Így egy lapon belül nem is lenne értelme a rendezésnek a kiegészítőben.
Ha megnézed a weboldalon, ugyan ezt a sorrendet látod.Nyilván azt lehetne csinálni, hogy (akár beállítás függően) az összes részt címét, meta adatát letölteni egyszerre (ami valójában több API hívás), majd rendezni.
Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz Ricsii2001 #46131 üzenetére
Sajnos nem, de nem is segítene rajtad, mert az említett sorozat évadában pont össze-vissza vannak a részek (illetve néhány rész sorban, aztán más részek, stb.)...
Alex
-
gyűrű
addikt
válasz Ricsii2001 #46131 üzenetére
Én is próbáltam már, más sorozatnál, de a TV2 semmilyen szabályt nem követ ...
-
dethroner
veterán
Hali!
Pc-ről át lehet valahogy küldeni a kodi kiegészítőn nézett filmet olyan tévére, ami a hálózathoz wifin csatlakozik? Win11 rendszert használok,
nem szeretnék hdmi kábelt használni.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Ricsii2001
tag
Sziasztok! Ma abba a problémába futottam bele, hogy a Kodi nem játsza le sem a Yettel Tv, sem a Tv2 Play tartalmakat, amennyiben a mobil hotspotomról osztok netet a laptopra. De érdekes, hogy amikor aktív a VPN, akkor ez a probléma megszűnik. Ilyenkor mi történik, és hogyan tudom orvosolni a problémát? A Windowsban levettem a pipát a forgalmi díjas hálózatról.
-
Ricsii2001
tag
válasz Ricsii2001 #46139 üzenetére
A Yettel a zenés tartalmakat lejátsza (Pl. Bartók rádió), de a videót nem, csak tölt, tölt, tölt, tölt, és tölt.
-
vargalex
Topikgazda
válasz Ricsii2001 #46139 üzenetére
Nem tudom, hogy honnan próbálkozol, de vannak csak Magyarországról elérhető tartalmak.
Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz Ricsii2001 #46142 üzenetére
Tehát a videó lejátszása nem indul el? Addig minden funkció működik? Sikertelen lejátszás esetén nem íródik valami érdemi információ a logba?
Alex
-
Ricsii2001
tag
válasz vargalex #46143 üzenetére
Az létezik, hogy a Yettel valahogy tiltja a mobilneten a Kodi forgalmat?
Ugyanis USB netmegosztást használtam, és a telefonomon a mobilnet volt aktív. Próbáltam használni a Yettel tv-t, és nem indult el. Ahogy átkapcsoltam wifire (a wifin más szolgáltató nete jött), azonnal elindult. -
zsiga68
őstag
válasz Ricsii2001 #46144 üzenetére
Állíts be másik DNS szolgáltatót.
-
Iamwhatiam
csendes újonc
Sziasztok
Régóta használunk Kodit okostv-n. Én már megszoktam, de a család női tagjai nem igazán bírják megszokni a videolejátszó gui-ját/kezelését.
Tudnátok ajánlani kiegészítőt skint Kodihoz ami Netflix-szerűvé varázsolja a lejátszót?
Itt főleg a kezelésre gondolok, nem a kinézetre
Várom válaszaitokat -
artad
csendes tag
Sziasztok!
Igyekeztem jól keresni, de az utolsó bejegyzés, amit ezzel kapcsolatban találtam, az 2021-es. A kérdésem ehhez kapcsolódik: sikerült végülis a Telekom TV GO-t Kodi alatt működésre bírni?
Köszönöm! -
Tressy
senior tag
válasz Iamwhatiam #46147 üzenetére
Ez mintha olyasmi lenne [link]
-
mexel
veterán
Sziasztok. Sweet tv nálam valamiért nem akar működni jó pár napja normálisan (zsiga 0.7.1 van fent azt hiszem)
Most csak akkor megy ha ffmpeg-ra átállítom ISA-ról a lejátszó típusát.
Plusz ha a boxot kikapcsolom, akkor újra ki és be kell jelentkezni, eddig ez sem volt.Van vami újabb verzió esetleg, vagy a hiba a Coreelecben van nálam?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest