Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz robi1979 #3831 üzenetére

    Én is Raspberry-t vagy Wetek OE boxot javaslom, android teljesen felesleges, ha Kodi-t akarsz futtatni, openelec szerencsésebb megoldás. Persze találni a kínai boxok között olyat, amire szintén elérhető Openelec, de a Wetek play-nél, Raspberry-nél és Wetek OE boxnál támogatott. Továbbá Wetek play-el megteheted azt, hogy androidot hagyod NAND-on, és az OE-t SD kártyáról futtatod, de szerintem médiafogyasztást illetőleg nem sok értelme van az androidnak, mióta vannak magyar kiegészítők Kodihoz. A gyenge hardver ne zavarjon meg, openelec-hez ez bőven elegendő.
    Raspberry-t akkor javaslom, ha nem igényled az optikai hangkimenetet, továbbá nem tartasz igényt tunerre.
    Árban egyébként nagyjából ugyanott vagy mindkettővel, ha újonnan veszed, pi-nél számolod a tápegységet, a dobozt és valamilyen irányításra szánt eszközt, már ha nem CEC-vel akarod irányítani.
    Egy biztos, hogy Kodi-t illetőleg mindhárommal jobban jársz, mint a Tronsmarttal, ha egy kicsit számolgatsz.
    Tronsmart bruttó 39.000 forintodba fog kerülni ha normál, ingyenes postával rendeled, ha gyorspostával, akkor nyilván ennél is többe. Ha normál postával, egy 40 ezerért vett cuccra vársz 4 hetet, míg a raspi-t magyar boltból, a wetek-et Szlovéniából megkapod 1-3 nap alatt.

Új hozzászólás Aktív témák