-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs75
újonc
Az Exosharkban a filmek mièrt fagynak le elindulás után?
A legújabb zip fájlt is telepítettem.
A Moviesharkkal viszont semmi baj nincsen.
A telefonon is fut mindkettő rendesen , de a mediaboxon (android 5.1.1.) nem. -
gyűrű
addikt
válasz #75501312 #27842 üzenetére
1. : dialogbuttonmenu.xml-ben. valami ilyet kell beírni a megfelelő helyre:
<item>
<label>$LOCALIZE[13012]</label>
<icon>special://skin/extras/icons/Power menu/exit.png</icon>
<onclick>Quit()</onclick>
<visible>System.ShowExitButton</visible>
</item>
<item>
<label>Újraindítás Androiddal </label>
<icon>special://skin/extras/icons/Power menu/reboot.png</icon>
<onclick>System.ExecWait("/usr/sbin/rebootfromnand")</onclick>
<onclick>Reset()</onclick>
<visible>System.PathExist("/dev/env")</visible>
</item>2: ahhoz a skinben levő média mappában a Textures.xbt fájlt kell kicsomagolni, ( Kodi.-.Texture.Tool kell hozzá) és a kicsomagolás után a media/flags mappában vannak ezek. ott módosítod majd visszacsomagolod. Sok munka...
Amit magamnak csináltam azok ilyenek:
-
xtend
senior tag
Nem vagy egyedül cimbora Nekem is a seedboxomon van millió okosság 99%-át az se tudom mi, hiába tudok angolul (elolvasni persze eltudom, de az nincs leírva hogy kell használni):
airsonic, autodll-irrsi, bazarr, bt-sync, couchpotato, jackett, sonarr, emby, filebot, lidarr, lazy librarian, medusa, nextcloud, nzbget, nzbhydra2, ombi, plex (ezt vágom), pydio, rapidleech, znc, stb, stb lehet nekem is utána kéne nézni jobban mik ezek, nem hiába vannak ottMás: az MsRepo-ból kikerült a mexel kolléga által honosított transmission service, mivel ütközést produkált más transmission-okkal illetve félreértésekhez vezetett, így az Ő kérésére kikerült, már nem zavar be (mármint ez a transmission kiadás)
-
Frankies
csendes tag
Sziasztok,
nekem Kodi 18.5 alatt nem indulnak el az exoshark-on talált filmek. úgy tűnik mintha elindulna de utána egyből ki is lép. Tanix TX9 Pro-n.
Tudnátok segíteni milyen beállítás lehet rossz? Olyan filmet sem tudok lejátszani amit egy héttel ezelőtt a 17.6-on még letudtam. Mintha a forrásokat is másképpen kezelné a 18.5.Valami megoldás?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Storno
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
A sorozatos mappámra hiába állítom be a The TVDB-t, nem talál soha semmit. Akkor talál ha az "átvizsgálás médiatárba" menüt választom, a mappák címéből kitörlök kb mindent és csak az angol cím marad, akkor megkeres párat és nekem kell kiválasztani. van valami amit nem jól állítok be? ( de még így sem jó mert az agymenők helyett az aranyhajat dobja be miután kiválasztom az agymenőket. )
Úgy néz ki megvan a megoldás a Transmission-os letöltésre kb félautomatán hogy mit hová töltsön, ha megvan pár teszt majd leírom
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Elvileg nagyon egyszerű megoldani hogy a Transmission akárhány mappába töltsön végül is. ( 2 verzióm van)
Az első simán megoldható bármelyik Transmission-el.
Akár transmission gui-val, vagy Torrnado-val töltünk, tudunk adni letöltési útvonalakat függetlenül a boxon beállított letöltési könyvtártól ( most CE boxról beszélek de mással is így van valószínűleg).
Megadhatunk pl egy "filmek" és egy"sorozatok" mappát. Amikor a torrent fájlt hozzáadjuk a legördülő listából kiválasztjuk hová töltse. igaz ez nem automata de nem kell külön gépészkedni. ( sőt letöltés közben és után is módosíthatjuk hová helyezze át a letöltött fájlt.)
Volt más megoldásom is, mivel gond volt a módosított transmissionok frisítésével, csináltam pár verzió tesztelgetni.
Közben arra gondoltam mi lenne ha 2 transmission futna egy időben, és külön mappákba töltenének. Ez is megoldható, csináltam egy ugyanolyan TM-t mint az origi, de Transmission 2 névvel és minden mappát és fájlt átírtam hogy ne ugyanonnan dolgozzanak.
Ígyaz egyikbe a ltöltés a filmek, a másikba a sorozatok volt. Ugyanazt a portot kellett megadni nekik mert egyébként nem működött.
A Torrnado-ban vagy a TM gui-ban viszont 2 klienst is hozzá lehet adni, az egyik volt a film a másik a sorozat nevű, beállítva az alapértelmezett mappákkal.
Így mindig azt kellett kiválasztani amit tölteni akartam. ( ezt egyetlen hajszállal könnyebb kiválasztani letöltés előtt mint a sima módszert, de kb ugyanaz)
Szóval így működhet a dolog. -
mexel
veterán
válasz GZoli7 #27866 üzenetére
Annak hittem. De mivel a TM csak 1 mappába tölt le, és a kodi mappánként ( nem is értem miért) csak egytartalmat fogad el, nem gondoltam hogy több helyre is tölthet hiszen sehol nem olvastam errőlMás: nem tud valaki abban segíteni, hogy a flexget-et ( vagy bármi más megoldást) hogyan kellene beállítani hogy figyelje az NC rrs-ét amit a könyvjelzőkhöz adok, és azt letöltse?
Azaz egy olyan flexget beállítást keresnék ami csak figyeli az NC könyvjelzőit, nem konkrét filmet vagy sorozatot. -
törölt tag
Van olyan port, amit érdemes lehet beállítani routerben? Használ a Kodi / Coreelec bizonyos portokat?
-
tannoyfan
tag
Ha van erőforrás, ezeket a problémákat a sonarr, radarr, jackett és társai szépen kisimítják. Eleve az imdb/tvdb-n keresnek, és beállítás alapján akár a metaadatokat is kényelmesen legyártják a kodi számára.
A másik megoldás, ha a műsorokat a kodi által javasolt valamelyik mappastruktúrába szervezed, külön a filmek és külön a sorozatok esetében. Sanszos, hogy így a metainfó beszerzés is nagyobb találati arányt fog elérni.
Kiindulásként: https://kodi.wiki/view/Naming_video_files/TV_shows
-
ORCA58
addikt
A Netflix hibáról ezt menti a Kodi. Ebből lehet következtetni a hiba okára?
2020-01-13 21:41:36.763 T:9813 ERROR: [plugin.video.netflix (0)] Full MSL error information:
2020-01-13 21:41:36.763 T:9813 ERROR: [plugin.video.netflix (0)] {"entityauthdata": {"authdata": {"pubkeyid": "MSL_TRUSTED_NETWORK_SERVER_KEY", "identity": "Netflix"}, "scheme": "RSA"}, "errordata": "eyJpbnRlcm5hbGNvZGUiOjIwNzAwNiwibWVzc2FnZWlkIjoyNjM0Nzk3OTIzMjAyNDgsImVycm9yY29kZSI6MSwiZXJyb3Jtc2ciOiJSZXF1ZXN0IGZhaWxlZCB2YWxpZGF0aW9uIGR1cmluZyBrZXkgZXhjaGFuZ2UiLCJ0aW1lc3RhbXAiOjE1Nzg5NDgwOTZ9", "signature": "cBySyxjPfTQb+v2SqfMdlaMiH/2RYauAQpCV6BHeEJnsQe2HT3LpbomlC73z0T4SQPWriv+RaDKCqOhrH/miCvxtCqW/xoDAx7jLjX2mK4/7JV6+HenYpfxr6Yw3uRZhF1VGb5qdyjwTHCxSKmt/FgxNpcPCktOteR8R6E6QnL6ywf/j0wL8IGb76zt3CAHojDqB7ULfC9kVrRbLfSwI2N4v5b3KUXB2N+ddyEaGtdlFfPs5oVv9VJyXrrh2iIGp4EcrLTfbhqzI1Qdd0kfyRFuUAD0dZfj9TAdPsu3CwjuM9p3RB3cSI7xRhw8a5Sa4oTvtRnsHY4vS20BI3l0j7w=="}
2020-01-13 21:41:40.237 T:9813 ERROR: [plugin.video.netflix (0)] Traceback (most recent call last):
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/services/msl/msl_handler.py", line 80, in __init__
self.check_mastertoken_validity()
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/services/msl/msl_handler.py", line 103, in check_mastertoken_validity
if self.perform_key_handshake():
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/services/msl/msl_handler.py", line 51, in error_catching_wrapper
return func(*args, **kwargs)
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/common/misc_utils.py", line 264, in timing_wrapper
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/services/msl/msl_handler.py", line 123, in perform_key_handshake
self.request_builder.handshake_request(esn)))
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/common/misc_utils.py", line 264, in timing_wrapper
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/services/msl/msl_handler.py", line 335, in _process_json_response
return _raise_if_error(response.json())
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/services/msl/msl_handler.py", line 352, in _raise_if_error
raise MSLError(_get_error_details(decoded_response))
MSLError: Request failed validation during key exchange
ey exchange -
tannoyfan
tag
Nekem alapból a sorozatoknál a név mappa tartalmazza a release évét is. Ez sokat segít, mert rengeteg sorozat van, aminek már volt korábbi kiadása. Filmnél dettó. Ilyen esetben a kodi is szétteszi a kezét, ha nem tudja, melyik évjáratot kéne benyalnia. A két apphoz kell a jackett is, illetve egy olyan torrent kliens, amit támogatnak. A TM és a Deluge jó hozzá. Egy kolléga érdeklődött ma privátban felőlük, írtam neki egy jó hosszú szösszenetet, ha érdekel, írj egy privátot, és átküldöm.
-
Imrisko
tag
Ket honapra Budapestre koltoztem . Gondom a kovetkezo az internet szolgaltato a T-com es probaltam hasznalni a Kodi-t ami otthon problema nelkul mukodott itt Budapesten pedig nem. Az internet sebessege150 Mbps es a filmet nemtudom nezni mert annyira lassu a film betoltese. Nemtudjatok a T-com blokolhatja az internetet? A Netflix gondnelkul megy. Ha blokolja van ra valami megondas pld VPN segitene?
Valaszotokat elore is koszonom
Imrisko -
V.Stryker
nagyúr
Szép estét,
Olyan kérdésem lenne ,hogy van-e valamilyen mód arra, hogy a következő fájl automatikus lejátszásának értéket adjunk meg?
A probléma az,hogy a gyerek néha este néz mese sorozatot, de egy rész csak negyedóra, így van,hogy többet néz, ezért a beállítás be van kapcsolva. A tv kikapcsol egy óra múlva,de háttérben a lejátszó körbe és körbe játsza a fájlokat. Ez hogy lehetne szerintetek kiküszöbölni?-
-
cof
veterán
válasz V.Stryker #27877 üzenetére
Sleep timer kiegészítő. Lerás: [link]
Kodi kiegészítőkből telepíthető, kereséssel megtalálható. Az a lényege, hogy be lehet állítani, hogy ha nincs aktivitás (távirányító stb.) akkor a beállított idő után megáll a lejátszás is. Én TV részére használom, de megy lejátszás alatt lévő tartalomra is.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
gyűrű
addikt
válasz ORCA58 #27870 üzenetére
A githubra kellene ezt beírni a netflix fejlesztőének, de bejelentkezési hibának látszik.
esetleg töröld az addondata mappát:
.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.netflix
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Néhány napja használom még csak a Kodi-t szóval bocs, ha alapvető dolgot kérdezek. Szerettem volna Spotifyt hallgatni rajta keresztül, de csak egy nem hivatalos add-on verziót találtam. Elolvastam a telepítési utasításokat, sikerült is installálni. A konfigurációknál beállítottam a felhasználónév/jelszó párost, kijelöltem a "spotify connect" rádiógombot, de az istennek sem akar működni. Azt írja a KODI, hogy a spotify appon csatoljam ezt a készüléket. De ott nincs csak a telóm meg a desktop; a Kodit nem látja a Spoty. így nem tudok kapcsolódni.
KODI verzió: 18.5 "Leia", Win10 Home 64bit
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
ORCA58
addikt
Köszi.
Sajna semmi nem segít! Már azon is túl vagyok. Végül töröltem mindent, az összes addont, sőt kínomban a Kodit is. Új Telepítés esetén sem megy, akkor sem, ha csak a Netflix addon van telepítve.
A bejelentkezést elfogadja. Már a Kodi indulásnál jelzi, hogy nem teszik valami, ennek ellenére minden működik, csak a filmeket nem indítja el.
Próbáltam régebbi Kodival is és régebbi Netflix-el, de abból a túl régi el sem indul.
Azért érthetetlen, mert működött, másnap már nem. Közben semmi nem történt , csak aludtam, majd dolgoztam. A Box pedig addig le volt kapcsolva.
Az Androidos Netflix megy ugyan rosszabb képminőségben, de annak menüje valami katasztrófa. Csak képeket mutat , semmi leírás, ráadásul a boxomon az újabb app nem is működik. Gondolom az Android 6 miatt. A felirat is idegesítő, mert széles vásznú filmnél kilóg alul a filmből, és vékonyak is betűk.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz ORCA58 #27885 üzenetére
Tedd fel a CoreELEC-et egy SD-re és ott működni fog.
Azért érthetetlen, mert működött, másnap már nem. Közben semmi nem történt , csak aludtam, majd dolgoztam. A Box pedig addig le volt kapcsolva. - lehet, hogy a Netflix változtatott valamit amit már a droid alatti Kodi nem tud kezelni.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Spaceace
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Egy régi LibreELEC oprendszert használok a boxomon, hogy többekközt tudjak torrentezni (letöltés, feltöltés) is, de ahhoz, hogy HBOgo-t is használhassak, frissítenem kell CoreELEC-re. Ha viszont frissítek, a torrentezés nem megy. Ez azt jelenti, hogy nem tudom a transmission programot távirányítani, nem kapcsolódik a telefonon futó program a boxhoz. Először csak az oprendszer frissítésével próbálkoztam CoreELEC-re. Minden működött csak a torrent nem. Aztán egy teljesen szűz CoreELEC telepítésével próbálkoztam, de ott sem ment a torrent.
Van ötletetek, hogy a CoreELEC rendszerben a torrentezést hogyan használhatnám?
Köszönöm
Amlogix MXQ (p212)
LibreELEC 8.2.8.2.31
(CoreELEC 9.2.1)
USB winyó -
Adam035
kezdő
Üdv. Win 8 alatti Kodi 18.2 verzión futó Tvheadend HTSP Client-tel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mitől lehet az, hogy az egyik tv lista jól működik vele, egy másik lista esetében azonban miután megadom az IP címet, felhasználónevet és jelszót, a csatornák és az EPG be is töltődik ugyan, de bármelyik csatornára kapcsolok, az mégsem indul el, nem történik semmi. VLC alatt viszont jól működik. Miért nem indul el Kodi alatt? Van valakinek valami ötlete?
-
Xbox kodi
újonc
Hello,
Rtl-most lehet talalni Elo musort de ha akarom nezni akkor ker tolem RTL most + elofizetest. Lehet valahogy kikerulni? Koszi -
Adam035
kezdő
Tvheadend -> Beállítások - > Kapcsolódási beállítások:
- Tvheadend kiszolgálónév vagy IP cím
- HTTP Port
- HTSP Port
- Felhasználónév
- JelszóAz IP címet és a többit megadom, mégis az egyik IP cím esetében jól működik, a másik esetében viszont nem indulnak a csatornák.
URL-t a PVR IPTV Simple Client-ben lehet megadni, itt nem. -
róland
veterán
válasz Adam035 #27889 üzenetére
Mert a TVHeadend klienshez TVHeadend szerver kell. Valószínű az egyik listád/IP címed mögött ilyen szerver van. Ezért működik.
Másik listádnál/IP címnél elképzelhető, hogy más kiszolgáló esetleg IPTV szolgáltatás van, amit a TVHeadend nem fog kezelni.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
xtend
senior tag
Új addon:
- Netmozi
felkerült a repóba az első verzió, készítette: vargalex
Használatához regisztrálni kell a Netmozi oldalán, mivel az oldalon is csak regisztráció után látszódnak a linkek! Regisztrálni itt: [link]
Jelenleg nem minden link működik, mert az addon nem tudja megnyitni egyes kiszolgálók linkjét, ennek javítása folyamatban van -
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest