Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz LouiS22 #14361 üzenetére

    "Tessék elfogadni, hogy ezen addonok vagy így, vagy úgy, de a legalitás határát, több esetben meg konkrétan illegálisan szolgáltattak tartalmat."
    Tessék elfogadni, hogy ez nem igaz. Ha egy tartalom elérhetővé van téve a neten és semmilyen kódot nem kell hozzá feltörni, vagy programkódot visszafejteni, akkor nincs az a törvény ami kimondja, hogy X rendszer alatt futó szoftver megjelenítheti (windows/chrome), Y rendszer alatt futó szoftver pedig nem (KODI/addon)

    Mindamellett meg enkór és társai vígan léteznek a magya valóságban és az üzemeltetőik meg rakás pénzt keresnek, miközben a magyar jogászok és rendőrök pont akkora százaléka tag mint más társadalmi rétegek.. hagyjuk már ezt a börtönösdit...
    A fejlesztők nem kis részben a közösség ötleteire, visszajelzésük alapján, javasolt linkek alapján készítették az addonokat. A repo és a weboldal megszüntetése szívük joga (én már eleve is túlzónak tartottam ezt a szintű törődést), de a kódok elérhetetlenné tétele, sőt "engedélyük nélküli közzététel tiltása" kissé túlzónak érzem. Sőt. Az lett volna az elegáns, hogy valamelyik fejlesztői oldalra (pl GITHUB) felteszik a kódot bárki által elérhető/módosítható formában.

    [ Szerkesztve ]

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák