Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    Ha lenne jó kerékpár úthálózat, akkor nem lenne ezekkel az eszközökkel ennyi gond.
    Meg sajnos elég, ha a használók kis százaléka gyökér, mellettem is ment el elektromos rolleres vagy 30-al a szűk járdán, hátulról, csengetés nélkül és nem volt kellemes élmény.
    Minimális jártasság sem kell, hogy nagy sebességet érjenek el vele. Illetve mivel nem nagyon alkalmas az úton haladásra, ezért ahol nincs kerékpár út, ott autimatice a járdán mennek vele, a turisták meg eleve. A gyalogosok védelmében kell a szabályozás, de ugyanennyire fontos lenne, hogy a lehetőség is meglegyen az ilyen járművek használatára.
    Egyébként én két elég nagy problémát látok, amit meg kéne oldani ahhoz, hogy valóban biztonsággal lehessen használni ezeket akár kerékpár úton vagy sima úton is. Az egyik az irány jelzés. Ezen a balra kanyarodást egyszerűen nem lehet jelezni, ami nagyon baleset veszélyes. A másik, hogy kéne rá két független fék, amivel a sebességéhez igazodó fékhatás érhető el. A kerékpárok esetében elég szigorúak és egyértelműek a műszaki előírások, hogy milyen esetben vehetnek részt a forgalomban, ezekre viszont semmilyen követelmény nincs, holott gyorsabbak egy átlagos kerékpárosnál.

    [ Szerkesztve ]

    Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

Új hozzászólás Aktív témák