- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
válasz lasarus1988 #9299 üzenetére
Kérlek olvasd el az 1. hozzászólást ott megtalálod kb az első 15-20 sorban. Amúgy KPW még mai napig nem rendelhető Magyarországra, a sima kindlék meg valószínűleg KSO ( reklámos verzió ami olcsóbb ) amit ugyan csak nem rendelhető Mo.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
wayne1
senior tag
Párom üzeni, hogy ez a tok csak a prototípus volt Gombot hirtelen csak ilyet talált itthon. Szeretne csinálni egy könyv szerű tokot és azt mágnessel oldaná meg. Amúgy nekem nagyon bejön ez is. Eddig nem mertem magammal hordozni, mert féltettem, de most már velem utazik az olvasóm
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz lord.lakli #9304 üzenetére
Segítség lett volna de legalább így több helyen is érdeklődhet ....
Bazinga!
-
wardemi
senior tag
válasz lord.lakli #9304 üzenetére
Piacon sok ilyen személy van, úgyhogy jócskán lehet válogatni bontatlanokat is ahol te magad bontod ki vásárláskor. Én személy szerint magamnak a K3 annó Amazonról rendeltem, anyámnak a sima K4-et úgyszintén, barátnőmnek viszont a KPW-ét karácsonyra kéz alól vettem és semmi gond nem volt. Most lehet, hogy nem tud szerezni írni kell nekik, ők majd válaszolnak . Amire figyelni kell, hogy bontatlan legyen a csomag ha még is bontott akkor még az is jó ha ehhez hasonló képernyő fogad legelső bekapcsoláskor, bár lehet hogy meg lehet oldani, hogy ezt ki lehet játszani. Tutibb a bontatlan doboz akkor nem érhet különösebb meglepetés gariztatásnál vagy egyébb
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz Libretom #9307 üzenetére
"pedig a kettő ugyanaz, csak a színük más. " Akkor még sem ugyan az! De a webshopokban is van eltérés köztük (legalábbis ahol én néztem). De nekem aztán mindegy kitől szerzi be én elsőnek őt találtam meg gond nélkül beszerezte és szállította a készüléket .....
Mondjuk ezeknek a reklámoknak nem sok értelmét látom .... legalább Magyar vonatkozásúak lennének.
Csak feleslegesen idegesíti az embert.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Bodor
veterán
Azoknak akiket zavar a reklám, jó hír, hogy az amazon oldalán chat-en keresztül 5 perc alatt megoldottam a dolgot. Annyit kellet tenni, hogy megkértek , írjam át az accountom-nál a címet egy USA címre. Miután ezt megtettem, írták, hogy rendben, és eltávolították a reklámokat. PW -nál WI-FI bekapcsolva, és már jött is egy üzenet, hogy eltávolították a reklámokat, és így is van.
Egyszerű az egész, de lehet csak a wifi-s változatoknál működik. -
Bodor
veterán
Én egy szálloda címét adtam meg, szerintem csak a cím helyességét ellenőrzik, azt, hogy neked mennyi közöd van hozzá, azt nem. Mondom, 3 perc volt az egész, úgy hogy menet közben változtattam címet, tehát idejük sem volt a behatóbb ellenőrzésre...
Érdemesebb a chat-elés előtt megtenni a címváltoztatást, úgy még gyorsabb lesz az ügyintézés szerintem. -
dReFiX
senior tag
De megírtad, hogy nem szeretnéd a reklámokat, mondták, hogy rendeben és leszedték ? Nekem Touch van nem tudom ez befolyásol-e valamit, de én is kipróbálom, bár nem mintha nagyon zavarna a reklám. Pont ha nem Amerikában élnél, lenne értelme , hogy leszedik mert úgysem tudod azokat a reklámozott dolgokat megvenni/ igénybe venni amiket hirdetnek. Vagy tévedek ?
-
dReFiX
senior tag
válasz lord.lakli #9316 üzenetére
Biztosan vasárnap délután behívtak minden fejest és válságértekezletet tartanak emiatt...
[ Szerkesztve ]
-
-
ben11
őstag
Az én fekete K4-emről is leszedték,miután írtam nekik egy emailt, és mellékeltem némi magyarázatot.
Még amcsi címet sem kértek,de írták h x összeg lenne, de tekintettel a helyzetemre térítésmentesen eltávolítják az SO-t.Le a kalappal.
-
-
Libretom
aktív tag
válasz wardemi #9320 üzenetére
Három konkrét esetről tudok, amikor ingyen és azonnal leszedték az SO-t, és egyről, amikor meg nem. Tőlem kértek amcsi címet (hozzátették: "bármilyen cím jó"), amikor megkapták rögtön levették. Szerintem pontosan tudják, hogy mi is a helyzet kis hazánkban Pw. fronton.)
-
bluyoo
nagyúr
válasz Libretom #9322 üzenetére
Én sem vágtam elsőre melyik melyik (és azt hittem az 5-ös jobb mint a 4-es) bár vásárláskor már tisztában voltam vele. Mert ugye elég félrevezető dolog hogy a 4 és az 5 ugyan az csak más színű.
Viszont NeoExDeath is tájékoztatott a hírderesében bár nem én kérdeztem ... "Nem, a Kindle 5 ugyanaz mint a Kindle 4 csak fekete a színe."
Nekem fekete szín kellett (ajándék lett) és a pluszt is megérte (már ha akkor is drágább volt , arra már nem emlékszem).
"A reklám pedig teljesen szubjektív dolog. Olyan is van, akinek tetszik." Hát érdekes ember lehet akinek képernyő pihentetőnek egy telefoncég vagy mifene van és tetszik neki.
Azért ezt a reklámmentesítést azért megpróbáljuk mi is. Hátha ....Bazinga!
-
Libretom
aktív tag
válasz xcsaba1975 #9325 üzenetére
Ez érdekes, mert ezt a kérdést itt a fórumon is többen érintették, és arra jutottak, hogy a kettő azonos. Egyébként nálunk a családban is van mindkettő, és én nem láttam eltérést, viszont arról is többször esett már szó, hogy egyedi különbségek lehetnek két teljesen azonos típusú gép kijelzője között. Talán nálad erről lehet szó.
[link] Itt kétféle szín között lehet választani és mintha ez is azt mutatná, hegy egyformák.
-
Pierre75
senior tag
Kedd óta használok egy reklámos PW-t, de nem értem az ezzel kapcsolatos vitát. Regisztráltam, frissítettem (ami fontos a PW-nél mert így menüben kikapcsolható a menü képernyő felét elfoglaló reklámajánló). Azóta nem volt bekapcsolva a wifi, egy nap után eltűnt a screensaver reklámajánlója és a gyári ákombákom betűk pislognak rám. Megnyomva a gombot és lapozva egyet máris ott folytatom a könyvet, ahol abbahagytam.
Mivel gyakorló zöld színtévesztő vagyok, sok szépet gondolok arról a baromról, aki a sárga-zöld váltásban látta megragadni a töltés és annak végét jelző ikonjelzés problematikáját.
Okos dolog lenne-e usb ac adapter-rel kiváltani a 4 órás pc töltést vagy ez árt(hat) az akkunak?Az akkuidőről: az amazon fórumán is van ezzel kapcsolatosan megfogalmazott kritika. Itt egy magyar lányka panasza, hogy eleinte naponta tölthette a PW-t, míg az akku beállt. Az első nekifutásra nálam is piszok gyorsan, egy nap alatt merült 25%-ra a feltötltött PW. Most a második nekifutás már jobbnak ígérkezik, olyan 20 óra használat körül, vagyis még van mit javulni, míg elérheti az átlag 28-30 órát (no wifi), amihez ügyesen kell a fénnyel játszani. Nappal 0 fényerőn, sötétben 15-17%-on használom. Javasolta az amazon fórumán vki, hogy legalább egyszer célszerű 0-1%-ig meríteni, hogy minden cella dolgozzon.
[ Szerkesztve ]
-
Efreet
senior tag
válasz Pierre75 #9328 üzenetére
Akkor merül nagyon gyorsan az akkumulátor, amikor friss dokumentumok kerülnek rá, mert azokat pihenés közben indexeli - amikor ezekkel elkészült már visszaáll a normál élettartamra (természetesen további új dokumentumoknál ismét bekapcsol az indexelő szolgáltatás, de egy-egy file nem vágja fejbe az akkumulátort).
Nyugodtan töltheted adapterrel, itt többen évek óta úgy használják, minden probléma nélkül. Túltölteni sem tudod, tehát nem probléma, ha mondjuk egy éjszakán át rajta van, és az idő felében zölden világít.
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
-
Az 1000mA-es töltő nem "beletol" az eszközbe 1A-t, hanem ha az eszköz (aksi) ennyit kér, azt gond nélkül le tudja adni.
A másik véglet a gond, ha egy 1A-t kívánó készüléket akarsz egy 500mA-es töltővel tölteni.
Ilyenkor a töltő nagy eséllyel elfüstöl és nagy szintén eséllyel rántja magával a készüléket is. -
xcsaba1975
tag
válasz lord.lakli #9327 üzenetére
Ez ott volt!!
-
exacum
tag
A K4 és K5 különbsége - egyezősége nem hagyott nyugodni, ezt a két cikket találtam:
Oldman2 köszönöm a magyarázatot, sokat segítettél. Már épp venni akartam egy új töltőt
[ Szerkesztve ]
-
tomek017
tag
válasz lord.lakli #9288 üzenetére
Most néztem egy torrentről tölthető könyvet az pdf. Valóban, tehát igazad van, azért nem álíltja be a betűméretet stb.
Az a problem vele, hogy megnyitja a könyvet, viszont hangyapucányi a betűméret, és ha nagyítja, akkor meg nem tördeli be rendesen a szöveget, oldalra kell 'mozgolódni', hogy rendesen olvasni lehessen."Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
tomek017
tag
válasz lord.lakli #9339 üzenetére
Így már teljesen világos. Köszönöm a segítséged!
Pdf to Word programmal lehet orvosolni a betűméret, sorköz.... stb beállítását?"Aki hülye haljon meg!... mondta az aranyhal és kifeküdt a partra napozni." (tomek017 felhasználónak 24 pozitív és 1 negativ értékelése van a fórumon! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/ )
-
wayne1
senior tag
válasz lord.lakli #9296 üzenetére
Én most raktam fel a Duokan-t és nálam is ezt produkálta. Viszont Calibre-vel átkonvertáltam epub-ba és akkor tökéletesen lapoz előre hátra. Sőt epub esetén nem százalékban hanem oldalszámban számol
-
Efreet
senior tag
-
ph2012
senior tag
Amazon Kindle 5-re telepíthető skype amin csak hanggal lehet telefonálni? Vagy használható a G-talk? Vagy más lehetőség van internetes hangátvitelre? Telefonálás kiváltására kellene.
Internet oldalakat színesen jeleníti meg?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
kopee1980
tag
Sziasztok!
Mostanában megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy Kindle paperwhite-ot veszek. Vannak esetleg tapasztalataitok a fent említett ebook-kal kapcsolatban?
Köszönettel:
Kopee1980
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest