Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    válasz stranger2006 #3710 üzenetére

    Az okostelefonom is tud 600 féle dolgot, a lehetőség adott mindegyik használatára, de nem használom mindet, mert nincs rá igényem. Anyámnak is van iPhone-ja, de ő még annyira sem használja ki azt mint én a Samumat. Lényegében csak telefonál, meg szökő-évente egyszer fotóz vele.
    Nálam ugyanez a kategória a K3 vs K4. Lehet hogy a K3 annyival többet tud, de minek? Egy könyv olvasó könyv olvasásra van kitalálva. Az hogy ha akarnám kávét is főzhetnék vele... nekem ne az határozza meg egy könyvolvasó értékét hogy a könyv olvasáson kívül mi mindenre használhatnám, ha akarnám. Amit tudjon: Jelenítse meg a könyveket, olvasható formában. Igény szerint lehessen a szöveg formázását alakítani (sormagasság, betűméret...stb), lehessen rendszerezni a könyveket (szerző, cím, sorozat). Ennyi. Ha még testre lehet szabni a sleep képernyőképét is akkor már többet tud mint az elvárás.

    Ezért értelmetlen számomra a vita hogy melyik a jobb, meg melyik éri meg jobban. Most nem fogok X ezerrel többet kiadni valamire, csak mert ha akarom akkor az alap funkcióján kívül (amiért megveszem) még másik 100 is alkalmas lenne, ha akarnám.

    Amúgy meg tényleg nem az akksi miatt vettem, de nem hátrány nálam ha minél ritkábban töltöm :)

    Szerintem.

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák