-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz bugizozi #24300 üzenetére
Arra is gondolj, hogyan használod! Ha pl. szoktál evés közben is olvasgatni, mindenképpen olyat célszerű, amiben van beépített kitámasztás (vagy kihajtható fül, vagy esetleg "origami" tok, ahol a fedlapot hajtogathatod támasztéknak)
Ha meg gyakran használod fél kézzel (pl. tömegközlekedésen, vagy ágyban fekve), akkor praktikus, ha bebújtathatóak az ujjaid egy pánt alá.
Pl. egy ilyen mindkettőt teljesíti.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz bugizozi #24306 üzenetére
A leírásában szövegesen nem szerepel, de az oldal felénél látod a képeken a sleep/wake up jelzést fedélnyitásra, így remélhetőleg igen (de kínai eladónál sosem lehet tudni, ezért biztonságosabb olyat választani amiről vagy van vkinek innen tapasztalata, akár a termékoldalon számol be róla vki, vagy a leírás is egyértelműen írja)
A típusod kiválasztásra ügyelj. -
bugizozi
őstag
válasz Degeczi #24307 üzenetére
Értem, köszönöm!
Már csak az lenne a kérdésem, hogy egy 2015 novemberében vásárolt sima Kindle-t mennyiért lehet eladni most? Kindle Glare Free eBook olvasó, 4GB, Wi-Fi, Fekete
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Egy lehetséges hiba miatt megkérlek benneteket, hogy az innen többféle formátumban letölthető "Teszt" könyveket nézzétek már meg a rendelkezésre álló készülékekkel.
Ezt kellene látni:
Ha ezt látod, az hibás... az érdekelne, valahol megjelenik-e így?
Köszönöm!
-
vasii
senior tag
Hello,
azt olvasom korabbi posztokban, hogy amazon.de rol amugyis joval olcsobb, nem csak prime dayen.
De most 117eur a pw4 ami kb 43k szallitas nelkul, 45ert pedig van itthon is. Vmit rosszul nezek? -
lorcsi
veterán
hol lehet lemondani a prime-ot?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
zsola32
senior tag
Sziasztok
Tesómnak vettem egy PW4-et a prime akció keretében.
Mivel új felhasználó, regisztrálnia kell az amazon oldalán.
Itt ugye nem a német oldalra kell mennie, hanem az "amazon pont com" lesz a nyerő?
Köszi -
-
matti70
tag
válasz zsola32 #24316 üzenetére
Prime-ra nem regisztráltam még, de azt lemondtad, tehát oké. Más nem jut eszembe, ami még érdekes lehet. Nem tudom könyvet hogyan akar rá tenni, én a felhőbe küldöm, így a Send to Kindle telepítése lehet még érdekes.
Meg persze mint új olvasó, a készülékre saját fontok másolása és a saját betűméretekhez a FONT_RAMP file is akár. -
-
r.levente75
addikt
válasz Degeczi #24318 üzenetére
Sziasztok!
Én lettem büszke tulajdonosa az alább említett készüléknek. Köszi Tesó!A reklámtalanításról kérhetnék picit több infót?
Gondolom az Amazon.comon kell intézni belépés után. A regisztráción az említett oldalon már túl vagyok, a könyvolvasóban is beírtam azt az email címet. Minden rendben idáig.
Az Amazonon melyik menüpontban kellene keresgélnem, hová kellene kattintani és mit célszerű megfogalmazni neki, hogy készségesek legyenek?
Köszönöm -
BlueSteel
tag
Sziasztok! Másnak is, aki Prime Day-en rendelt Kindle-t, novemberi szállítást ír az amazon.de? Ki is fizettem, mailboxde-s postafiókra kértem, de azóta is not yet dispatched státuszban van. Kicsit soknak tartom ezt a szállítási időt.
-
bwoay
nagyúr
válasz r.levente75 #24323 üzenetére
Szia,
indítasz egy chatet az ügyfélszolgálattal és ott elmondod, hogy mivel Magyarországon vagy, a reklámok számodra nem relevánsak, legyenek oly' kedvesek, és távolítsák el a készülékedről.
Itt van egy step by step tutorial, persze már nem minden pont ugyanott vagy ugyanúgy van, de a lényeg a lényeg[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz BlueSteel #24334 üzenetére
A múlt héten már volt róla szó, miért. Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz matti70 #24315 üzenetére
Érdekes, én a UK oldalról vettem a könyveket. Talán azért tudtam, mert eleve oda regisztráltam, van beírva UK címem, telefonszámom és bankkártyám, és a könyvolvasót is fontban fizettem, annak ellenére, hogy Magyarországról és Magyarországra rendeltem?
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz BlueSteel #24337 üzenetére
Akkor miért csodálkozol? Reklámokkal, reklámozók által anyagilag támogatott eszköz - amit nem nekünk szántak, mert nem mi vagyunk a reklámok célcsoportja, tehát tőlünk nem fogják viszontlátni a befektetésüket.
Teljesen érthető, h ezt a változotat nem szállítják ide, hiába vagy Prime tag. -
LSiki
tag
Sziasztok. Nem tudom nektek hogy sikerült reklámmal támogatott Kindle-t venni, de nekem nem engedte a Pre-Prime Day (10.12) alatt csak a reklám nélküli változatot a Paperwhite-ból (26K helyett 35K-ért). Igaz már itt van a kezemben. Ma hozta az UPS.
Ha kérdeznek, válaszolok.
-
-
Bennyboy
őstag
Megjött az enyém is (reklámos). Én is a közvetítő céget használtam ami adott egy német címet. A kindle nagyon tetszik, eddig a 2-est használtam ez azért gyorsabb érezhetően. A régi tok is majdnem jó rá, picit mozog benne. Köszi a segítségeket és jó olvasást mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
-
zsola32
senior tag
jó reggelt...
a segítségeteket szeretném kérni:
Kindle vásárlás miatt előfizettem a Prime-ra, melyet lemondtam múlt hétvégén.
Ha jól néztem november 10-ig azért még megvan a szolgáltatás.
Ha venni szeretnék egy könyvet, és Prime tagoknak ingyenes, akkor ezt most be tudom zsákolni?
Ha lejár a novemberben a Prime, akkor ez a letöltött könyv nem fog működni? (talán az lenne a logikus ha így lenne) Ebben kérném a segítségeteket - köszi -
r.levente75
addikt
Ha van az olvasón kb 150 könyv, azt hogyan lehet egy mozdulattal egyszerre törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Empire of the Ants - Az év végétől építhetünk saját hangyabirodalmat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- GTA V
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest