Új hozzászólás Aktív témák

  • Nestra

    csendes tag

    Sziasztok.
    Teljesen elégedett vagyok a Kindle-mmel, felszereltem tokkal, vízhatlannal is a fórumon belinkeltek alapján. Ezt a tokot használom már egy hónapja és teljesen megfelel. Biztonságos, nem csúszik ki belőle, kellemes fogásra , elég vastag - párnázott, eddig a hiperaktív kis ötévesem nem épp figyelmes kezelésmódját is jól hárítja. Valaki állította itt a fórumon, hogy csúnya színe, szerintem szép. Állítólag műbőr -engem nem zavar, de a varrónő anyósom azt állítja, hogy igazi, szerinte bőr illata van. Hát, ennyi pénzért kétlem, de tény, hogy amire vettem, arra kiváló .
    Egyenlőre led-lámpám nincs még, a linkelt Ikeásat nem találtam a pozsonyi Ikeában, netről nem mertem rendelni, az összes szimpatikust lehúzták valamiért, ha van tutti tipp, kérek!
    Ja, és eddig 68 könyv van a Kindlemen, mind az Amazonon keresztül konvertálva, de a Thomas Harris Hannibál trilógiával nem boldogultam. Mindhárom rész ő, ű nélkül meg öszekavarodott sorokkal került rá. Nincs meg véletlenül valakinek Kindle-barát változatban?

Új hozzászólás Aktív témák