Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz telya #1217 üzenetére

    A Kindle egy zárt egység. Minden ami be van építve az eszköz elválaszthatatlan része. Most nincs kedvem az Amazonnál jogi kérdések után kutakodni, de biztos vagyok benne, hogy egy ekkora cégnél arra is ügyeltek, hogy jogi keretek közé terelték az eszköz használatát. Tehát csak arra használható, amire készítették. Ez jelen esetben azt jelenti, hogy a 3G a Kindle működését (frissítések), és normál használatát (könyvek vásárlása, letöltése) támogassa. Látatlanban azt mondom, minden más használat jogilag támadható, tehát illegális.

    Az más kérdés, hogy egyáltalán technikailag meg tudnád-e oldani, hogy a sim-et más eszközben használd. Illetve ha mégis megtennéd, erre az Amazonnál rájönnének-e (nem hiszem), és egyedi esettel foglalkoznának-e (biztos vagyok benne, hogy nem).

    De ha ezt valaki megtesz, és nyilvánosságra hozza, akkor tömegesen fogják a módszert alkalmazni. És erre már az Amazon is lépni fog. Ezt követően az fog történni, mint minden hasonló esetben, azok fogják kárát látni (magyarul megszívni), akik arra szeretnék használni, amire eredetileg szánták. Ezért gondoljuk többen azt, ne próbálkozz vele, ha mégis (magánügyed), akkor itt ne teregesd ki a terveidet.

Új hozzászólás Aktív témák