Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
És az ikonok közötti üres helyek végre elérhetőek lesznek? Vagy a felhúzható vezérlőbizbaszon kikapcsolhatom végre azt amit sose használok?
-
Ricardo
titán
" Csak tudnám mit csinálnak Cupertino-ban?
"
Más fontos projekteken dolgoztak eddig . Például új emojikat fejlesztettek, hogy legyen mindenféle árnyalatú várandós ,és menyasszony fátylas férfi emoji
Komolyra fordítva.Kíváncsi vagyok mit hoznak ki az AI adta lehetőségekből, és milyen áron fogják ezt biztosítani a felhasználóknak.
-
ddekany
veterán
A pletykák szerint fejlesztenek AI téren sok éve, csak jelenleg le vannak maradva. Legalább is ilyen nagy-LLM téren. Viszont a telefonon helyben futó AI (amin nem tudom pontosan mit csinál... felolvasásra/diktálásra talán, esetleg egyszerű parancsok) sajátjuk lesz. Ismét csak pletyka persze.
-
-
Raysen623
addikt
Most akkor szépen tedd fel magadnak a következő kérdést: minek vigye be egy globális cég a letárolt még adózatlan pénzét bárhova is mindenáron? Jól van az ott nekik, ahol van. Majd ha be kell fektetni, és vissza tudják forgatni a gazdaságba, akkor hazaviszik, arra elvileg kapnak adókedvezményt. Bérnek sem kell kivenni mindenáron...késleltetett jutalmazásról gondolom hallottál.
#5ddekany: Én inkább azon gondolkodom, ha már van egy lelőtt önvezető autó porjektjük, ahol szintén kell némi AI az önvezetéshez pl., akkor mi az hogy nincs nekik egy kellően erős és jó fejlesztésük valahol?!
-
Az első dolog amit kikapcsolok, az a Siri.
-
Csak tudnám mit csinálnak Cupertino-ban?
0-24-ben azon gondolkoznak, hogy mégis hogyan vigyék be adófizetés nélkül az USA-ba azt az irdatlan mértékű globális profitot, amin már 10+ éve ücsörögnek. Az Apple-nek annyi pénze van, hogy még befektetni is nehéz lenne ennyit... úgy meg főleg, hogy utána ne kezdjenek ellenük trösztellenes eljárást.
-
Raysen623
addikt
válasz
Neurotoxin #3 üzenetére
Én hívásindításra és zenefelismerésre használom ha nem tudok a telóért nyúlni, mert pl. vezetek. Amennyire előremutató volt ez a fejlesztés korábban, most annyira lemaradtak a tovább fejlesztéssel. Csak tudnám mit csinálnak Cupertino-ban?
-
Neurotoxin
őstag
Ha már pl. fog tudni fordítani rendesen és fordított szöveget felolvasni, már boldog leszek. Képszerkesztéssel kapcsolatos feladatokra is jöhet. Amik gyorsan eszembe jutottak. Siri az egyik legbutább asszisztens jelenleg a tanulmányok/cikkek szerint is. Személy szerint a pontos idő/időjárás felolvasására és Google keresésre használom, ha lusta vagyok a telefonért nyúlni.
-
Raysen623
addikt
Cikkről röviden: lehet ez is, meg az is...de igazából semmit nem lehet tudni.
Amíg nem tudom milyen funkciókat fognak konkrétan megsegíteni AI-val, addig jöjjön csak az iOS18. Arról lehet tudni valamit fog e futni XR-en?
-
Kinder
senior tag
Tolni kell, mert elkésnek.
Még így is necces lesz, hogy csak az IOS18-ban jöHET...
Új hozzászólás Aktív témák
it Újra egyeztet az Apple és az OpenAI az iPhone-okba szánt generatív AI-funkciók kapcsán.
- Samsung LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Tippmix
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- EA Sports WRC '23
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest