Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz BLUE TORNADO #84487 üzenetére

    Pecázok, bár eddig eléggé hanyagoltam. Ennek egyik oka az időjárás, esett vagy fújt, de általában együtt a kettő. Most hogy jó idő lett, a szúnyogok vették vissza a lendületet.
    De a valódi ok, hogy eltűnt az újdonság varázsa, aztán mikor már nyűgnek érzem a pakolást, szerelést, vízparton üldögélést, akkor inkább nem erőltetem.
    Azért ha beáll a vízszint, meg kevesebb lesz a nyárfaszösz, tervezem a Rábai, meg Dunai pecákat. Tó egyre kevésbé vonzz.
    Beszereztem szúnyogok ellen pár eszközt.
    Motorral ma is kerültem egyet. Persze ez is hobbi, maga a motor, amit vettem, az is az a kategória. Ez van, kell valami hülyeség az embernek.
    Jó érzés, bemegyek a kazánházba, ott a horgászcucc, egyet gondolok, kimegyek horgászni. Bemegyek a garázsba, kitolom a Kínai Rettenetet, gombnyomás, olyan hangon pöfög, mint egy motor. Persze, nem megy úgy, azért a 21 lóerő kevéske, de motor, 2 kereke van.
    De az érzés a lényeg. Ahogy a horgász cuccom is alsó polcos, nem azt nézi a hal, nem azon múlik a fogás Gyerekkoromban is megfogtuk a halat az üvegbotokkal, többet mint most. Motornál is, azért hogy közben egyet kerülök, nem akartam milliókat beletenni. Igaz hogy kínai, de "újszag" van a garázsba.
    Pünkösd vasárnap gurultam a Bakonyba (Bakonybél) egyet. :)


Új hozzászólás Aktív témák