Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz twine #52630 üzenetére

    Süllő a cél olyan helyeket kellene keresned az adott vízen ahová napközben beáll. Akadók, medertörések, gödrök, köves pálya, kemény alj , befolyók , zátonyok és többi . Ezeken a helyeken sokszor télen is megtalálod . Most még korai de télen az igazán mély iszapos részek is nagyon jók. Télen bandáznak süllők és a kishalak is behúzódnak oda.
    Vagy pl Dunán a zátonyokon télen is olyan süllők laknak csókolomot kell köszönni nekik. :) Meglepően sekély vízben akár jó nagy gödrökben a zátonyon . Vagy most este lemennél egy dunai kőruganyra , vagy zátonyra még a harcsa is beköszönhet simán.

    Tegnap este kint voltam élt a víz ahogy lement a nap bodorkák, küszök kint a szélében hancúroztak. Rablást nem hallottam felszínen fenn volt a hold jó világos volt . Pontyoztam, egyet fogtam 4 kiló körüli szép tükröst, a partól 30 méterre olyan 3-4 -es vízben. Még mindig a nyári hínármező maradványait vallatom.

    Szóval nehéz így látatlanban tanácsot adni. De pl azokon a vizeken ahol horgászom 10-20 helyet tudnék most hirtelen ahol eséllyel lehetne fényes nappal pergetni süllőre. Este, éjszaka vsz bárhol megjöhet most a legsekélyebbe is még . Meleg még a víz .

    Csukára pedig bárhol próbálnám a szélében mondjuk egy piros hármas mepps-el twister rátűzve a horgára piros twister. Ha azt nem kapja el akkor beteg az a hal. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák