Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz Essejó #951 üzenetére

    Ez szekrény smoki anno fent volt a smokehouse -n ;)
    Más kérdés, cirka mekkora térfogatú vizestálat kellene csinálnom? Az offset tartályom cirka 110 literes a hozzákapcsolt tűztér pedig cirka 60 liter, így kényelmesen lehet bele pakolni és így elfér majd a tetején a húsütő vaslap is. Nem utolsó sorban így esztétikus, nem szeretnék valami ormótlan vasdarabot :DDD
    Sajna a kapható (kutyatányérok) nem passzolnak a sütőtérbe nem akarok feleslegesen helyet elvenni a sütőrácstól sem. Így egy félkör alakú edény készítek saválló acélból, a lemez már megvan 1,5 milis, csak le kell hajtanom és hegesztenem.

    Egyből a tűztér felett lenne, így tuti gyorsan párologna (fortyogna), vagy tegyem a másik oldalra a kéményhez :F Ott meg takarná a kürtő nyílást és a huzat kirántaná a párát egyből.
    Nézegettem a franklin féle offsetteket, ott is hasonlóan a tűztér felet van az edény, bár sajnos igazából nem találtam pontos belső fotókat. Nagyon titkolja azt a rész franklin úr :DDD

Új hozzászólás Aktív témák