Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz Vasinger! #93646 üzenetére

    A betétről nem kopik le, hanem beissza / kioldja / akármit is csinál, károsítva ezzel az anyagát. A félfémesnek / organikusnak (vagy mifenének) biztos, és több ilyen tárcsaféktisztítós szeánsz után felpuhul a fék, egyszerűen nem fog a pofa normálisan. Ezt megoldja a fékpofa-csere. A tárcsa nyilvánvalóan nem sérül emiatt.

    A tárcsára viszont jó a tárcsaféktisztító (sosem gondoltuk volna a nevéből), és természetesen elpárolog, viszont áttörléssel az igazi a tisztítás. Semmi más nem kell hozzá, csak egy kis papírtörlő, kerékpörgetés, tárcsára tisztító fújás (egyáltalán nem kell telefröcskölni vele az egészet), aztán a törlővel tárcsa közrefogás, és ezzel szárazra húzás. Csak az ujjad ne törd el! A legelső pici fékezés során helyrejön a fékerő, illetve jobbá válik, mint tisztítás előtt. Erre való a cucc.

    Zsohi nem tudom, miért dobott ki tárcsát, de nem sok köze van a tisztításhoz, amiről beszélünk. Hagyd figyelmen kívül ezeket, össze-vissza írkálnak. Eddig Strezi írta az egyetlen értelmes választ.

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák