Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    Van egy kerékpárom amit bő 1 éve nem használtam és rendbe kellene tenni. A fő problémám az, hogy az első váltó súrol. Pontosabban csak terhelés alatt súrol, üresen nem. Egy 2 x 10es Tiagra van rajta, eredetileg a nagy tányéron használni tudtam szinte a teljes sort hátul, de legalábbis bő felét simán, most meg terhelés alatt talán 3 lánckerék van amit teljesen súrlódás nélkül használni tudok. Nem tudom ennek mi értelme és mit nézzek, piszmogtam már vele de fogalmam sincs... ha van ötlet ne tartsátok magatokban. Elvileg egyenesen áll a láncterelő meg a váltás teljesen jól működik szóval jól van kalibrálva. Nem vagyok egy szakértő de néztem pár videót meg piszmogtam vele egy darabig, üresen meg teljesen pontosnak és megfelelőnek tűnik... :(

    Alapvetően egy "új" bicikli, kb 2000 km-el (egyébként egy 15-ös spec. diverge), cserélve volt rajta lánc meg hátsó sor azóta 100km ha ment bele, mert lett egy munkába járó acél 1 sebességesem és egyéb céllal nem bicikliztem régóta.

    ps. Amennyire tudom eredetileg nem művelte csak állás után, de igaz, a lánccsere után csak párszor ültem rajta szóval nem vagyok biztos benne. Volt szereldében ahol bólogattak és kicsit állítgattak rajta és pont ugyanolyan szar mint amilyen volt.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák