Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz realist #81525 üzenetére

    Nekem ilyesmi vázvédőm van, benzinnel 3 perc alatt tisztára lehet varázsolni, nem kell tekergetni a belsőt, és a vázat sem karcolja össze a homok, valaki attól is fél. Emberfüggő, kinek mi jön be, nekem nem tetszik a belsős megoldás.
    Én a többit inkább megvenném a Decában. A pumpám, nyeregtáskám is onnan van, ennyiért kulacstartó is van ott. Pumpából tényleg elég, amin nincs mérő, örülsz, ha felfújod vele úgy, hogy menjen, nem fogod tizedre belőni hazáig. Szerszámból nekem valami noname cucc van (kaptam), szerintem nem volt 1000 Ft, eddig amire kellett az út szélén, arra jó volt. Pl amikor az egyik társunknak beszorult a lánc valahova a váz/tányér/váltó háromszögbe, megcsavarodva, kifejezetten örültem, hogy nem valami nagy nevű szerszámommal feszegetik vissza a láncot mozgatható állapotba. :)

    Kitámasztó meg kinek mi. Nekem a régin van, az újra nem raknék. Bármit el tud fújni a szél, valaminek meg mindig neki lehet támasztani.
    TomMusic: fűben, bokrokban, gazban, avarban, sárban, épített trail döntött oldalán, sziklás hegyoldal rézsűjén oldalról megakadhat. Mint bármi, ami jobban kilóg, mint a váz lógna ki. Lehet, hogy a pedál is elakad, de van olyan kanyar, sarok, ahol nem. Erre gondolt Runner.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák