Új hozzászólás Aktív témák

  • StLui

    veterán

    válasz Runner_fxr #75412 üzenetére

    Voltam ma a tesztnapon, óriási élmény volt.
    11-től egy menet a gyerekkel a rövidebb pályán, Merida, nekem "csak" egy cyclocross jutott a gyors beugrásra a gyerek mellé, életemben a közelében sem voltam ilyennek, óriási ahogy mászik felfelé az a bringa.
    Majd a feleségemmel, egy-egy Merida ebike trekking az aszfalton, idegenkedett tőle, a végén meg fülig ért a szája :) Bár mondta, csak hegyekben érdekelné, hogy tudja velem tartani a tempót.
    Innentől magamra maradtam, elsőre egy alap Focus össztelós 5km-es kör, felejthető volt "nem jött át".
    Majd jött egy menet a Superior eXc 889-cel, nagy kör szintén, ettől meg nekem ért fülig a szám.
    Következett a Kross, első körre Soil 3.0, azt hiszem 2.0-át foglaltam, de nem érkezett, így ezt kaptam, és L-es helyett S-est :( , egy drága bringa, és borzasztó volt így, legfőképp mert kicsi, kormány is nagyon közel volt, és nagyon ideges is volt a bringa, megmozdítottam a kormányt azonnal be is bukott abba az irányba, gondolom a jobban előreálló villa miatt, szóval ezzel pechem volt, lejtőn ezzel paráztam szinte.
    Másodiknak egy level B 12 karbon bringa, merev vázzal, klassz volt, de nem az igazi a lejtőn nekem.
    Végére maradt a Cube stereo 150 hpa sl 27.5+, itt már eléggé elfáradtam, nem szoktam terepezni egyáltalán szinte, alig bírtam már felkapaszkodni, de a lefelé menet mindenért kárpótolt, ezzel engedtem a legbátrabban lefelé, hihetetlenül élveztem (lehet a széles gumi miatt is, még nem fat, de elég extrém volt). Fél 6-ig úgy elment az idő, hogy észre sem vettem!

    Szóval az utolsó hozta meg azt az élményt amiről beszéltél, hogy ki kell próbálni drága bringát, de megérte!
    Köszi az ötletet.

    [ Szerkesztve ]

    Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

Új hozzászólás Aktív témák