Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    válasz SOAD19 #74656 üzenetére

    Úgy tűnik, hogy mégsem a patentszemmel van a gond, mert azóta bejáratódott. Tegnap levittem az egyik közeli szervizbe a bicajt, hogy beállíttassam a hátsó váltót. Olykor nem vált fel, vagy le, és van mikor kettőt ugrik... A szervizes is érdekesnek találta, mert néha úgy tűnt neki, hogy feszes, néha meg lazának a bovden. Utána azzal jött, hogy a váltókarom nyolcas, amin igencsak meglepődtem. Mondom megnézem otthon, hogy a régi fogaskoszorúm 9-es volt-e, mint az új amit vettem. Meg voltam győződve, hogy 9-es rendszerem van/volt, de elbizonytalanított a srác. Itthon kiderült, hogy 9-es az a 8-as váltókar. Lehet a srác nem tudott mit kezdeni a váltóval, és inkább így szerelt le. :D
    Tegnap délután próbáltam én is finomhangolni a váltót, de nem tudtam tökéletesen. Ha jó a tippem, kicsit el van ferdülve a váltófülem, vagy maga a váz, mezen a részen. Mutatnék pár képet, hátha az alapján tudnátok tanácsot adni, hogy a váltófül van-e elhajolva, vagy a váz.
    Amiből azt feltételezem, hogy el van hajolva a váltófül: Mikor a legkisebb tányéron van a lánc, akkor a felső részen szinte hozzáér a vázhoz, míg az alsó részen, van egy kisebb hézag. Azaz olyan, mintha a fogaskoszorú felső része be lenne dőlve a váz irányába.
    De itt vannak a képek: [link]

    [ Szerkesztve ]

    Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

Új hozzászólás Aktív témák