Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Melack #55803 üzenetére

    Legolcsóbban webshop, magyar vagy külföldi. De általában váltókart is külön kell venni hozzá.
    [link]

    (#55804) Crytec210: Egyetértek, kivéve azzal, hogy túlbecsülöm az igényeket, amennyiben rám is gondoltál. :) A pénz más kérdés, azt mindenkinek magának kell eldöntenie meddig nyújtózkodhat.

    (#55806) BMW001: Én 100%-ban meg vagyok győződve, hogy nem ér annyit. :) A komolyabb ösztelósoknak is olyan a váza, hogy rátapostam a hajtókarra és szemmel láthatóan tekeredett a közepe a váznak.
    100 e felett már semmiképp sem vennék bringát decathlonban. Bár igazából alatta se, de az még elmegy kategória.
    A decathlon meg a szervizelés. :D Lehet, hogy más országokban a decathlonba komolyabb a szakértelem, mert nyilván magasabbak a bérek, jobban meg lehet válogatni kit veszek fel. Viszont azért van egy központi rendszer ami minden országra érvényes, nem franchise, hanem francia tulajdonú az egész.
    Ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el, de úgy képzeld, hogy amikor ott melóztam a budaörsibe, visszahoztak egy "komolyabb" rockrider bringát, reba villa volt benne. Eresztette az olajat, meg valamelyik állítócsavar sem működött. Bár akkor még nem sok rutinom volt a villa szervízben, mondtam nekik, szerezzék be a szükséges cuccokat és megpróbálom megcsinálni. Mondták, á hagyjam, rendelnek egy újat. A "hibás" villát pedig szét kellett verni egy kalapáccsal a raktárban, hogy leselejtezhessék, nehogy valaki elvigye. Ez 2009-ben történt amúgy. Kb majdnem megkönnyeztem, hogy lehet ilyet művelni, de ők tudják. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák