Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz mark! #44533 üzenetére

    Mindenképpen. :)

    (#44534) Hasaggymeg: Nem siránkozok, de viccen kívül sokan tényleg azt hiszik, hogy Magyarországon minden kereskedő lehúzásból csinálja azt amit csinál. Valóban vannak elrugaszkodott árazások és nem mindenki becsületes ez igaz. :)

    (#44540) concret_hp: Nézd, én ezt megértem és igazad is van abban, hogy inkább külföldről rendelsz. De azért ez nem mindenkinek lehet alternatíva, mert van aki nem ért hozzá annyira, hanem elviszi szervizbe a bicót. Egyébként meg ha lenne fogalmad róla, hogy a Paul Lange milyen árakon adja a Shimano-t a kiskereknek akkor most nem mondanád azt, hogy kabaré, vagyis de, a kabaré az amilyen áron ők adják, a kisker meg nem tud mit tenni, kénytelen valamit rátenni is. Egyébként a Shimano-n alig van haszon, csak ha milliókért rendelsz, akkor kapsz némi plusz kedvezményt a nagykertől.
    Magyarország nem csak kis piac hanem szegény piac is sajnos. Épp ezért egyre lejjebb süllyed itt minden, ahelyett, hogy előre mennénk. Ez bármire igaz nem csak a kerékpár piacra, elég bemenni a spar-ba és körülnézni. Nem csak, hogy szinte minden drágább mint mondjuk Ausztriába, ahol legalább 5-ször ennyi az átlag bér, hanem még sokkal gyengébb minőségű is. A kerékpárok és alkatrészek legalább nem gyengébb minőségűek nálunk mint külföldön, csak drágább. :)

Új hozzászólás Aktív témák