Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz FIREBLADE78 #36324 üzenetére

    Egy 2009 körüli talasból ki tudta haverom kókányolni így a szimeringet, meg vissza is tudta nagynehezen nyomkodni, én az enyémnél egyszer próbálkoztam, de fel is adtam azonnal, a festés préselődött le, a szimering fém teste meg hajlott meg :D Anélkül hogy szétcsesztem volna a lábat meg a szimeringet biztos nem jött volna ki.. Egyébként meg nagyon könnyű megsérteni így a becsúszót (talasnál sikerült is egy hajszálkarcot gyártani a becsúszóra), úgy meg többet árt az ember mint használ, tehát én nem pártolom ezt a fajta dolgot.
    Ha meg már a szivacs gyűrű koszos, akkor meg úgyis szét ildomos szedni..
    Foxon kívül meg más teleszkópoknál ezt nem is nagyon lehet előadni, a legtöbb fajtába úgy kell izomból bele verni a szimeringet, még szétzsírozva is.. meg utána nézegetni hogy tuti mindenhol beleült-e a helyére, vízszintes-e, stb.. na most egy olyanból valaki valahogy kifeszegeti a szimeringet, akkor aztán nézhet, mert a becsúszótól tuti nem fogja tudni visszarakni..

    (#36325) Runner_fxr
    Ennyi sarat belerakni.. nagyon durva.. egyszer szedtünk szét egy ehhez hasonló régi SID -et. De az sok éve ide oda volt dobálva, úgy hozta be valaki eladásra még régen, már akkor sem mozgott, végül úgy kellett lekalapálni róla a lábat.. szörnyű volt, szét volt rohadva a becsúszószár sose láttam előtte olyat, a lábban pedig 2 felespohárnyi agyag szerű olajos sáros borzalom..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák