Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    Na srácok megjött a kamerához rendelt (3d nyomtatott) tartó - merthát miért is lenne olyan mint a garmin, legyen olyan de kisebb ... a napokban írtam sepc-t róla.

    A gyári felfogatás az csak a nyeregcsőre rögzíthető gumis, ha elég jól megfeszíted egész korrektül tartja am, nem zavaró a be-be remegés (gumis dolog miatt ugye).
    Szerettem volna az ülés alá tenni (aerobb :DDD ) viccet félre téve, mikor állványra teszem a bringát, útban volt a nyeregcsőn, így mindig le kellett volna venni. (am tényleg aerobb minden a nyereg mögött táska kulacs..stb.).
    Mikor elsőnek akartam beletenni nem ment rá, úgyhogy csiszoló papper a gopro adapternek. Nagy hibája a készüléknek, hogy nincs heveder csatlakozója sehova nem tudod "kötni". A kamera csatlakozójára rákötni nem lehetett mert akkor nem ment bele a tartóba....így kifúrtam azon két oldalt ahol kicsit belehelyezett állapotban elállt a gopro-tól, és abba húztam be a kábelt.Így már nincs útban.
    (olvastam volt aki elhagyta menetközben)
    A gopro tartónál bedobtam mindent, karbonpaszta, nyomaték", menetrögzítő-hogy a rázkódástól ne állítódjon el lehetőleg. Ha mégis elmozdulna, akkor lehet vissza teszem alulra a nyeregcsőre.
    + levettem egy kulacs tartót, mert sose használtam, így maradt tartalékba.
    Kellett csiszolni fúrni faragni... de kész van :Ckicsit furi a nyereg mögött az a "valami" de majd megszokom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák