Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz mauimagic #288710 üzenetére

    Sokkal többen, és mivel pénzük is van, ezért annyira sok az ebike. Rengeteg nyugdíjas volt kint a hétvégén csapatokban ebike-al, tök cukik voltak, nekik ez megváltás. De láttam már 70 feletti mamikát vadiúj Canyon outin is :D

    Az viszont, amikor egy korombeli csoportot látok, és mindenki ebike-al megy, az már kevésbé jó jel. Ahogy az is, hogy a fiatalok között is sokan használják. Tudom, hogy a semminél jobb, de a bringákat elnézve tényleg évente 10-20x vannak kint vele, és ennyi erővel mehetne autóval is kirándulni. Főleg, hogy a kirándulás legközelebbi étterem, sörkert vagy erdei tűzrakóhely.

    Igen, a kirándulós helyek mások, de azok meg hétvégén tele vannak. Sokat jártunk (gyalog)túrázni, de direkt mindig kora reggeli indulással, mert nagyon megöli a fílinget, amikor 2 percenként emberekbe botlasz az erdei túrán. Kora reggeli indulásnál viszont rendszering elsőként parkoltam le az erdei parkolóban, és visszaúton jöttek szembe az akkor érkezők, a parkoló pedig csutkán volt, mire visszaértünk. Gyalog amúgy érdekes módon teljesen bevett szokás a köszönés. Azt, hogy a bringán egymásnak intés miért nem, nem tudom, hiszen ugye az elmúlt 20 évet kihagytam. Valószínűleg a tekerős helyeken az van, amit mondasz, köszönés. Majd eljutok odáig is, csak növelnem kell a távot :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák