Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Fall-N #264961 üzenetére

    Ez tök fura tényleg. Én saját tapasztalatból mondom, hogy az intés, biccentés az alap. De ha elmegyünk egymás mellett, egy hello a minimum. Viszont nem egyszer bíztattak már "hajrá" - val, vagy van egy olyan duma is, hogy "jó szelet". De volt, hogy ebike-os nyugdíjasok vártak meg a dombtetőn miután megelőztek, és tapsoltak amikor felértem. És hasonló dolgok.
    A szélárnyékolós embereket leszámítva, teljesen pozitív a tapasztalatom, és az egész közeg. De már nem egyszer kezdtünk el dumálni más, full ismeretlen bringásokkal is, teljesen jókedéjűen. Mondjuk en amúgy is egy nyitott csávó vagyok, nem félek másokkal dumálni, vagy egy egy jó szót odaszólni. Nemrég előzött meg egy srác Dobkőre fel, de úgy, hogy csak pislogtam. Mikor utolértem mert megállt, mondtam is neki kacsintva, hogy "rakétaember". Azóta követ Strava-n.
    De van olyan helyi kerékpáros társ. Akivel mindig találkozunk, intünk, hello, követjük egymást Strava-n. De még egy szót nem váltottunk, mert mindig szembe találkozunk. Én meg nem szeretek megállni.
    Lehet ezért kirívó számomra, ha valaki nem ilyen. És ezért értitek felre a stréherezős kiakadásomat is. ;)
    Dobogókő ilyen szempontból meg a kánaán. Az egy bringás paradicsom. Ott ha valaki nem int vissza, az kirí. Meg az is ha valakin nem Castelli ruci van. :DDD

    Ui.: Azt még hozzátenném, hogy lassan 6000km-t mentem idén, szoval ez alatt még jó, hogy gyűlnek ezek a jó tapasztalatok. Sokkal kevesebb is a rossz, elenyésző.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák