Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz zsocy #244948 üzenetére

    Köszi. Ez jó összefoglaló komment. :)

    Tegnap Flandria alatt Szega beszélt a felnik/kerekekről, és ez tök jókor jött nekem. Az alacsony perem az hegymenetre jó, de síkon lassabb. Az aerobb kerék meg felfele lassabb. Viszont a kis perem 23mm például, az sérülékenyebb. Szóval ez a 32mm-es ez így elsőre nekem tetszik. Köztes megoldásnak jó lehetne.

    Azt hallottátok, hogy az UAE váltott Pirelli P-Zero gumikról idénre, mert Pogi annyira szidta azokat a gumikat? Most Continental-lal mennek. (Biztos 80-90km/h körül már nem tapadt úgy a Pirelli Poginak. ;] :D ) Néztem azokat a gumikat, amiket Valter Ati-ék használnak, de nem is lehet őket kapni. Vittoria Corsa Pro. :U

    Meg az is tök érdekes volt, hogy Pogi, van Aert, és van der Poel közül ketten is kisebb vázat használnak, mint ami a méretük lenne. (Nem emlékszem, hogy hármójuk közül melyik kettő. :D de asszem Pogačar és van Aert)

    Ezt meg csak itt hagyom ha valaki nem hallott volna a tegnapi Flandira mega bukásról: [link]

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák