Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    Kihasználva a napsütést meg a -1 fokot :DDD , elmentem gurulgatni egy kicsit. Nem volt sok, 20+ km, de a vázcsere meg az 1x11-re váltás óta ez volt az első "hosszabb" utam. Azt leszámítva, hogy negyedóra kellett a felöltözéshez meg ugyanennyi a levetkőzéshez :DDD , azért jól esett, csak ilyen időben nekem szinte egyfolytában folyik az orrom, és ez rontja kicsit az élményt. De legalább leteszteltem az alis téli cuccokat. A sisakalásapka [link] jó meleg, kicsit nedves volt, mire hazaértem, de nekem elég izzadós fejem van. Van rajta lyuk a szemüveg szárának, de abba én csak tükörből tudok beletalálni :D .
    A csősál [link] is jó, az orrésznél lyukacsos, nem párásodik a szemüveg. A kesztyű [link] bevált, egyáltalán nem fázott benne a kezem, meg a s.ggem sem, mikor letettem egy padra és ráültem, és a váltót/féket is simán lehet benne használni.
    Nincs téli cipőm, annyit nem bringázom ilyen időben, hogy megérje beruházni egyre, ezt [link] vettem fel egy vékony meg egy vastag zoknival, meg a kamáslit [link]. Nem mondom, hogy izzadt a lábam, de nem fázott jobban, mint mondjuk autóban egy sportcipőben. Nem a "mindjárt lefagy a lábam" érzés, inkább a "felvehettem volna egy melegebb cipőt" kategória. Viszont az mtb cipőre elég nehezen tudtam felvenni, lefelé meg csak cipővel együtt jött :DDD , szal lehet, hogy ez inkább valami keskenyebb kialakítású outis cipőhöz lett kitalálva.
    És a kötelező térdeskormányos: Hááát, azt kell hogy mondjam, kitámasztó nélkül elég sanyarú az élet :DDD

Új hozzászólás Aktív témák