- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Fene egye meg. Teljesen megszünt a covidos köhögés per pil, viszont megint némi fejfájás (bár lehet front is nem ertek hozzá) mentem 2 km ..15 el..es 130 a pulzus.. nem értem...már eltelt 16 nap az első tünettől.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz fulton #227303 üzenetére
hát sajnos ez simán lehet ilyen, nekem a nyugalmi pulzust hónapokra (!) feljebb nyomta. (oltás előtt kaptam el tavaly áprilisban)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
inf3rno
nagyúr
válasz fulton #227303 üzenetére
A covid karosithatja a szivet, es emiatt megemelkedik a nyugalmi pulzus. A legtobb embernek visszaall egy ido utan, de nem lehet elore megmondani, hogy mikor. Ha marad, akkor 2-3 honap utan erdemes kardiologust felkeresni, addig meg jobb csak lazan edzeni.
Buliban hasznos! =]
-
Because
őstag
válasz Hasaggymeg #227309 üzenetére
8-10 sebivel én már elégedett vagyok
nem bírtam ki és építek egy "budget" montit.
-
n.gab
aktív tag
válasz Hasaggymeg #227294 üzenetére
-
n.gab
aktív tag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Ringman
nagyúr
Lezyne super 23 vs decathlon multitool+kukac elhelyező szerszám.
a felső kettőt váltja az alsó, súlyokat nem mértem. a kulacs csak a méret miatt szerepel a képen.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
fulton
addikt
válasz inf3rno #227308 üzenetére
Mocsok egy virus ez..
Kész van a dt swiss kerék:) ugy forog mint egy álom oda vissza oda vissza...sokkal szabadabban mint a kónuszos T610.
viszont elfelejtettem venni felniszalagot. A régit is felrakhatnám rá de...az már biztos ki van nyomodva a lyukaknál. A hátsó agyat is lecserélnem 350 esre de ez a T610 mostmár olyan halk hogy hangja sincs a szabadonfutónak sajnálom leváltani (minimális golyó hang ott is). A 350 tuti hangosabb lenne. Így vettem tengelyt meg két oldali kónuszt es feljavítom.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Van itt valaki akinek garmin 530 óra van es használ garmin sebességszenzort is?
Megírná hogy nála van-e olyan jelenség ha megáll és bekapcsol az autó stop funkció akkor elkezd ugrálni a sebesség és ahogy meglépi a határértéket elindul az óra holott a bicikli áll aztán pár másodperc múlva megint megáll az óra majd megint elindul ahogy ugrál a sebesség, aztán ha elindulok a biciklivel minden rendbe jön. Olyan mintha lecsatlakozna a szenzor az auto stop funkció alatt... -
Ringman
nagyúr
így hogy mind2 spd-típust használom egy kis ideje, nem kizárt, hogy az sh-51-eseket sh-56-osra fogom cserélni, sokkal kényelmesebb, véletlenül a "könnyebb" verzióból sem léptem még ki eddig, mondjuk nem tolom hard módban, ill. mostanában terepen sem voltam.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Ringman #227319 üzenetére
Majd bekopik a pedál és az 56-os koppanásig meghúzott rugófeszítő csavarral is túl könnyen fog kioldani, akkor már muszáj lesz 51-esre visszaváltani. Ami amúgy nem is gond, mert az 51-es stopli bekopott pedállal pont úgy viselkedik, mint az 56-os új pedállal, szal idővel az 51-est is ki lehet rántani több irányban.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
chubby2o6
senior tag
-
Ringman
nagyúr
válasz jjeahh #227320 üzenetére
a feszítőcsavaron nem állítottam mondjuk, az maradt a gyári értéken.
az 51-esnél a könnyű kicsatoláson vsz. az sem segít, hogy a szélére van tolva a stopli, gyak. oldalról nekiütközik a cipő talpának.
az 56-os van a velosambán, a hosszabb távon kényelmesebb cipőn meg az 51-es van.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #227323 üzenetére
igen, erre emlékszem, hogy így jártál vele.
ráadásul a sörbontó része is rossz, nem is értem hogy lehet azt elrontani
(persze spd-s cipő esetén mindegy is, time attackal is megy)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Ringman #227324 üzenetére
Írtam nekik mire azt válaszolták nem volt negatív visszajelzésük a termékről ... ebből arra következtettem csakis láncot sosem bontó muglik vásárolhatják ezt tőlük. 🤭
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz fulton #227326 üzenetére
Nem jön az olyan könnyen le, sőt, ha megpróbálnád leszedni derülne csak igazán ki mennyire nem.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
andrisbandi
őstag
Valter Attila: Nem azért hívtak a Jumbo-Vismához, hogy vízhordó legyek
- Érdemes elolvasni.Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz andrisbandi #227329 üzenetére
Lett már néhány vízhordóból első ember, csakis rajta múlik...ha erősebb mint akinek hordja a vizet rövidesen neki fogják a vizet hordani mások.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz andrisbandi #227329 üzenetére
szuper!
vajon egy tour de france-hoz még mennyi kellhet neki? mikor lehet erre reális esély? -
sebgutkopf
őstag
válasz gulupeti #227222 üzenetére
Szerintem érdemes komplett féket venni, ahogy a lehetséges szivárgási okok közé írtam a nem megfelelően méretre vágott kábel ferde illeszkedése is lehet egy hiba forrás.
Persze Gaben92-nek igaza van abban, hogy azt is méretre kell vágni, viszont azt a fékkar felőli oldalon teszik meg. Az az egy biztos, hogy ahhoz a szerelőhöz ne vidd, aki a féktárcsa cserét javasolta.
Kábelt pedig értelem szerűen ne húzd ki a vázból a régi fék leszerelésekor, csak akkor, amikor annak végére kötve az új kábelt behúzod vele. -
Csokicsibesz
tag
válasz flash- #227331 üzenetére
Volt már 3 hetesen (Giro) 3x is. Szóval 3 hetes versenyt végig tud menni.
A Jumbonál a Tour az nem a végigmenésről meg az esély adásról szól, ők oda győzni mennek és egyértelműen a legerősebb embereiket viszik. Ha abba a sorba befér, akkor az már elég jót jelent. De kétlem, hogy Ő lenne jövőre a Jumbo főembere akármelyik nagyobb versenyen, főleg a Touron.
Azt reálisabbnak tartom, hogy mondjuk Vueltán menjen jövőre a Giro helyett. -
ZolkoW
őstag
válasz Hasaggymeg #227328 üzenetére
hátha másnak is infó, a Mavicomról pl. alig bírtam leszenvedni egy kerék egy oldaláról a címkéket, de következő évben meg simán (hát magától azért nem jött volna) sikerült a többiről, pedig arra számítottam, hogy csak jobban rágyógyul. nekem jobban bejön a sallangmentes kinézet, ráadásul az enyémen valami DH-s stílusú krix-krax volt, ami eléggé stílusidegen.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Hasaggymeg #227264 üzenetére
Isten ments, sose lennék országútis.
Nagyon ritkán megyek másokkal, és amúgy se szeretek senki után menni, főleg végig férfisegget nézni (bolyozás). -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZolkoW #227335 üzenetére
Nekem tetszik a Crossmax matricája (lásd névjegy)...de hát kinek a pap, kinek a...
szuszinho...van országútid is?#227338
Zoliwrc...elől kell menni nézze más a te seggedet. ...bár 30 körül, vagy szembeszélben nem tudom mi jobb.[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
válasz Hasaggymeg #227339 üzenetére
Ridley-nél hamarabb megvolt. Fiatalságom után, idén kaptam rá újra a montizásra. (Bár jó lenne többet menni. Mindegyikkel)
-
Mezga Aladár
veterán
Sziasztok.
Aki használ 622/28c méretű Panaracer Gravelking abroncsot, lemérné nekem a valódi szélességét.
Más. Hétvégén megütött a nap. Tud valaki olyan eszközt ami a tarkómat védi a sisak alatt?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Mezga Aladár #227342 üzenetére
Kendő, csősál. Vagy nemrég linkeltek itt Castelli nyári sapkát.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Toobee
veterán
A minőségébe nem tudok belekötni. Remélem, jó is lesz. Fotón nem igazán látszik, de 12 fokos a flare, mint a mostani kormányomnál.
Ryet Unox, de fut még Alanera néven is.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #227341 üzenetére
Én itt emléxem egy nagy fára az úton. ..és valahol itt egy kisebbre.
Amúgy tiszteletreméltó ahogyan összeszedték az összes jelet, nyilat vasárnapra (az annyjukat! ), sehol nem láttam jelzést, így leginkább a kerekek által felkapart avar alapján tudtam tájékozódni.[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
https://youtu.be/qXsYTqo-vqU?t=119
Nekem ez a
fejtetőn mint a sapi
a trakóra lelógatva mint a kendő
módi jött be.Van dekás (pont azt linkeni nem tudom, már újabbak vannak) fehér
és márkásból is pár darab. Nagyon vékonyat érdemes venni nyárra, és világosat.
Kirándulós tekeréshez a dekás is tökéletes.[ Szerkesztve ]
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #227345 üzenetére
Szombat este/vasárnap hajnalban volt eső (Zoliwrc is írta), egyik haveromnál láttam én is a kidőlt fás képet, úgyhogy az friss volt. Hamar össze lehet kapkodni a jelzéseket, főleg motorral.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Jester01
veterán
Nekem 26-os van, tolómérőm viszont nincs
Vonalzóval 27mm-nek látszik, magassága pedig 23mm a felni szélétől.Jester
-
Mezga Aladár
veterán
válasz andrisbandi #227346 üzenetére
Irodai gépről nem tudom megnyitni, majd este megnézem
#227348 Jester01. Ezek szerint a névleges méreténél szélesebb. Köszönöm hasznos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Drone - bontatlan - 2 év garancia
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest