Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz truefx #222262 üzenetére

    "A GP5000 panaszokra van linked? Nekem eddig nagyon bevált, de lassan cserélni kell, és a barna oldalfalast sikerült csak beszereznem. Aggaszt, hogy az lehet az "Achilles sarka"."
    tele a reddit vele
    [link]

    amúgy nekem is bevállt, ha "rendeltetésszerűen " használjuk szerintem nincs ami megütné az oldalfalat, persze ha kátyúzunk az már más,de az szerintem bármelyiket kicsinálja,.
    én a legkisebb kátyut is kikerülöm, szerintem van aki nem fogja,aztán meg csodálkozik.
    bár itt a redditen vannak "spontán'szakadásos képek, márha spontán történt valóban..
    (meg nem kellene túlfújni, szerintem alap hogy be kell azt tartani ami rá van írva, plusz melegben fél bárral megemelkedik a nyomás menetközben szóval én azt is bekalkulálom. De egyébként meg az ilyen silca calkulátorok meg nekem túl alacsony nyomást számítanak legyen az bármennyire profi versenycsapatok mérnökei által megírt kalkulátor.ha úgy fújtam, kanyarodásnál,tekerésnél hallottam a tekerések ütemes klasszikus gumihangját mint amit hallasz mikor montival tekersz lassan v. kanyarodsz.szerintem ez egyértelmű jele hogy lapos, úgyhogy inkább a felső határ alatt fél bara fújom egyébként is 93 kiló vagyok..

    fulton:
    Nektek az átlagsebességet nem rontja le a "mérő?". Én akár hányszor megállok azt is beleszámolja, nyilván az óra megy tovább mivel én nem állítom le manuálisan, és így kijön ilyen 11 km/h átlagsebesség meg 13....holott nem.
    auto pause funkció nem fogja annyira,bár van egy kis latencia,ha megállok kell neki még 1 sec hogy megálljon. egyébként átlagot nem nézek, illetve intervall átlagokat inkább, egész kör átlagot nem érdemes,hisz befolyásolja a szél,stb..

    "jjeahh :
    "Where low end carbon frames have a dead, wooden quality to them, a similarly-priced alloy bike can be springy and compliant"
    "There’s an extent to which you’re going to have to take my word for it, but based on the large number of entry level road bikes I’ve ridden, I can confidently assert that the latest generation of alloy frames are simply better than the most affordable carbon ones"
    Ááá, amikor itt leírtam, hogy az Allez, Chisel valszeg hozza egy belépő alap karbon váz szintjét (ha nem jobb), sokan a fejemet vették, hogy nem, mert a karbon mindíg jobb ;] . Valszeg egyáltalán nem mindegy milyen alut hasonlítunk, milyen karbonnal."

    tuti hogy számít, nekem Speci allezt sikerült kifogni és nem kényelmetlen :) jó uton meg mint a vaj,csak abból errefele dél pest megyében nincs sok(bár most elmúlt hetekben elindult egy nagyszabású javítás pilis-káva-gomba-környékén,meg még 1-2 részen,hátha folytatódik a dolog,de kb megvárta az állam hogy mindenütt szar legyen és most kezdi javítani..kerékpárútról meg ne is álmodjak,talán Monoron van 1km,meg cegléden és a ceglédi strand között és ennyi,szerintem inkább a vidéki kerékpárutakat kellene épiteni nem pedig a budapesti közlekedést tovább rontani)

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák