Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Nutra #192767 üzenetére

    Na, addig szerkesztgettem, nem engedte már posztolni, úgyhogy külön hozzászólás lesz…

    Én is nővel tekertem ma (hideg van még mindig, a rossebb esne ebbe a “tavaszba”), mi is trekkingeltünk, bár ő a roadlite-tal, én meg az aszfaltosított cube cross-szal, ennek megfelelően szinte végig aszfalton.

    Megvannak az új gumik, 35 mm-es Conti Contact Speed lett, 22 eur volt darabja reflektív csíkkal az oldalán. Teljesen elégedett vagyok vele, pont annyit tompít, amit kell, és aszfalton nagyon szépen fut.

    Megjött a lezyne strip drive pro alert hátsó lámpám is, eco módban is elég erős, szóval valszeg elég lett volna a 150 lumenes is, de ha lúd, legyen kövér, a 300-ast vettem. Ebben nagyobb az akku, szóval üzemidőnek ugyanazt adja meg a gyártó. 4+ órát voltunk kint vele, végig égett, fékezéseknél villog, mint az őrült, lassításra, meg sima haladásnál nem, szóval elégedett vagyok vele. Nyilván az akku nem merült le, most számolom majd az üzemóráit, 28 (?) van megadva eco módhoz, majd meglátjuk. Nyilván nem a crosserhez lesz érdekes, hanem majd az országútin, a forgalomban, de ezen is hadd villogjon.

    Előre is megjött a villogóm, egy knog blinder grid lett, ma csak alapon használtam, ezzel is majd inkább a forgalom lesz az érdekes, meg hogy az autók mennyire realizálják, hogy jövök (tegnap - még villogó nélkül - megint ketten jöttek ki elém, hogy vészfékeznem kellett jóval 30 fölötti tempóról).

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák