Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Sziasztok!

    Városba főként, és nyaranta szoktunk menni haverokkal (csak zöld pályákon) Széchenyi hegy katlan, disznófül (én hívom úgy), János hegy stb. Beginner szinten, semmi vadulás, ugratás vagy határok feszegetése. Keresnék egy olyan bringát, ami erre az amatőr fél profi szintre elegendő lenne. Durván 110kg vagyok vaságy nélkül, és 174 magas. Elmentem a decathlonba ráültem egy ilyen XL-es Rockrider 530-ra (az a legnagyobb), és nagyon kényelmes volt, ki is lehetett próbálni. Persze mindenki lebeszél róla, és sok rosszat is olvasni a neten ezekről (váz repedések, nem túl tartós alkatrészek stb). Mondjuk az ST 900S kifejezetten tetszik :U Annak a geo-ja kimondottan kényelmes volt nekem az XL mérettel. (Bemásolom majd alá).

    Tudnátok nekem ajánlani valami gépet, ami bírná ezt a gyengébb XC jellegű terhelést, és városban is kiszolgálna, esetleg közepes távokra Bp-Szentendre viszonylag kényelmesen elvinne?

    Keresőt használva látom itt Gepida utálat van, ezért akkor a Rugát nem mondom.
    Pedig az pl nagyon bejön. Mondjuk a Santour XCR-nél többet várnék 250-ért az tény. Váz geo megvett kilóra annyira szép, de azt olvasom nehéz robosztus parasztos vele menni. :F

    Tehát fully kellene valami össztelós. Tudom vegyek egy Specialized Demo 8-at vagy egy Giant Gamblert és probléma letudva, csak a másfél milla most nem játszik. Kicsit tartok ezektől az áruházi össztelós megoldásoktól. Ha kell lemondok a rugós/levegős tagról, csak valamit mondjatok pls!

    Olyan 300k ig. Köszi! :R

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák