Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz #75376384 #187014 üzenetére

    Én úgy szoktam, hogy fellazítom a becsípést, a karral kiakasztom a villát majd megfeszítem a bowdent és úgy csípem be, hogy a tárcsát kézzel közben koppra a rugó ellenébe fordítom. A Rock Shoxnál gyerekjáték mert olyan gyenge annak a tárcsának a rugója, hogy hidegben úgy kell unszolni forduljon már vissza. :U Ha ki van rojtosodva a bowden vége, akkor valószínű megcsúszhatott és már nem akasztja ki a kar, ami a jobbik eset. Fillérekért van bowden amit méretre vághatsz majd szorítasz a végére egy ilyent a kirojtosodás ellen.
    Szerk. első körben fogd a bowden végét és meglazítva kicsit az a szorító csavart, kiakasztott telókarral forgasd el a tárcsát koppra mikozben húzod a bowdent a csípésben, majd koppon csípd újra rendesen. Ha utána műxik, akkor szerezz be gyorsan bowdent és véget, majd cseréld azt a kirojtosodott sz@rt. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák