Új hozzászólás Aktív témák

  • HollyBoni

    veterán

    válasz maximilian4 #146220 üzenetére

    Nekem egy 45-ös Hellcat van. Ha lehet ilyet mondani, szerintem "pontos" a méretezése. Magába a cipőbe bele van írva a hossz mm-ben, nem tudom neten van e mérettáblázat amiben benne van.
    Szélességre és magasságra azért tágasabb mint sok kis szűk, áramvonalas bringás cipő (ezért vettem legfőképp). Én utcai cipő mérettel indulnék. Northwave-vel sajna nincs tapasztalatom.

    (#146221) Hasaggymeg: 99,9% ha írsz a gyártónak azt fogják mondani hogy felrobban a föld ha felfúrod. Én lazán felfúrnék egy 19-est, de ez megint csak saját vélemény.

    (#146223) DUB Inc.: Nekem meg van ugyanaz a külső 32-es és 43-as méretben, Panaracer GravelKing SK. Amikor a 32-es van fent, akkor érezhetően fürgébb a bringa, de leginkább csak akkor mikor elindulok vagy gyorsítok. Mikor próbálok tartani tempót mondjuk síkon, annyira nem érzem a különbséget. Gondolom ez a súly miatt van. A 32-es 320g, míg a 43-as 490g. Maga az irányítás is kicsit mintha lassulna a nagyobb gumival, legfőképp alacsony nyomáson. Szerintem egyátalán nem vészes sebességben a különbség aszfalton, és mikor lemész 2.0-2.5 bar-ra a nagyobb gumival, ég és föld a különbség terepen (meg rossz aszfalton).
    Ha befér a 42 akkor én ki is tölteném a helyet egy akkora gumival. (Ha mérsz azt is számold bele hogy a szélesebb gumi jóval magasabb is, és ugye az első és hátsó villánál is fokozatosan szűkűly a hely. Leginkább hátul szokott gond lenni)
    A Pana GravelKing SK szériát nagyon tudom ajánlani. Tapadásban óriási a különbség mindenhol egy slick-hez képest, de sebességben alig érezhető a különbség. Nem agyonkönnyített, de nem is dög nehéz, jól bírja a gyűrődést. Van belőle egy rakat méret (a 35-ös inkább 37 széles, a 38 inkább 40, a 43-as az 43). 30-35 eur között beszerezhető külföldről. Mindenképp valami normálisabb gumit néznék ebben az árkategóriában, semmiképp ne valami olcsó dögnehéz drótperemes trekking külsőt vegyél, mert az nagyon hazavágja érzésre a bringát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák