Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #142024 üzenetére

    De ugye nem a linkelt képen lévő gumikat nevezed aszfaltra valónak? :)) Itt a traktoron nincsenek akkora bütykök, nemhogy egy cross gépen :P Ilyet kell venni aszfaltos montira. Schwalbe HURRICANE, ez remekül megy aszfalton, de be lehet tévedni vele erdőbe, mondjuk ott nem túl kényelmes, de ha szárazság van, és nem durvulsz lefele, megleszel.
    Sajnálom, hogy ilyen hosszú ideig parkolópályára kerültél, annyi talán a szerencséd, hogy augusztusban olyan kva meleg van, hogy én legalább is többet megyek nagyobb sebességgel aszfalton, hogy ne gyulladjon meg a bőröm, nem tudom arrafelé az erdőben milyen meleg van, vannak-e bogarak, de itt kibírhatatlan egy kicsit hosszabb mászás, mert még a fák között is olyan meleg van, hogy ledobja az agyad a szíjat.

    Annak a lánynak akiről beszéltél, megérkezett már a wiggle-ről rendelt csomag? Próbáltam máshonnan összekaparni a cuccokat, de legalább 3 oldalról tudtam volna megrendelni, az meg nem túl költséghatékony, szóval muszáj volt onnan venni, de a tracking infókat, nehezen tudom követni, nem írja egyáltalán melyik országban jár a csomag :(

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák