Új hozzászólás Aktív témák

  • MittuDomain_

    őstag

    Hello srácok!

    Egy szűk hónapja érdeklődtem itt, most találtam egy helyet, ami talán elfogadná a Szép Kártyámat, és találtam egy gépet is, amiről véleményt kérnék, mert felszereltségben nagyon-nagyon-nagyon meggyőző - és teljesen más, mint amit eredetileg szerettem volna.

    HT XCF12026

    Amit már korábban is elmondtam, de inkább megismétlem - annyira pörög ez a fórum mint kb. a Bestbuy, már-már a követhetetlenség határáig annak aki csak naponta nézne be :B ; és tök jó, hogy ilyen erős a Ph! tekerő közössége - hogy nekem főként univerzális gép kéne, elsődlegesen minimum munkába járni (Budapest, napi 2*6-8km), nyaranta pluszban kirándulni, 100-150e között, amit Szép-en meg tudok szerezni, de eléggé befürödtem minden eddigi próbálkozással. (Vidéki üzletekkel még nem próbálkoztam, mert közben külföldre küldött a meló...)
    Igazából outsider vagyok bringás fonton, a fenti gép messze kilóg az igényeimből a maga Dirt jellegével, de arányaiban jó az ára, merev villásnak is elmegy a lock-al, ha viszont egyszer elkapna a gépszíj, ebben talán benne van a bugi. (Oké, 26"-os, ami már nem divat, és tényleg jobb lenne egy 28as városi, de aránytalanul drága ehhez képest. Ezzel a k. kártyával eléggé meg vagyok lőve, ha lesz fővárosi bolt ahol megy a dolog, márt nyert helyzetben van.)

    A gyártó viszont kvázi ismeretlen nekem, nem nagyon van róla info, review, stb. Remélem, ti ki tudtok segíteni. :R :R :R

    Si tacuisses, philosophus mansisses.

Új hozzászólás Aktív témák