Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz Hasaggymeg #120008 üzenetére

    Nekem volt egy szerencsés húzásom régen pont a Dekából 25 ezerért (mondjuk még az előző évtizedben), egy Columbia kabátot vettem egy hozzávaló, belezipzározható pulcsival. Mint kiderült, utóbbi egy tök jó technikai darab, azóta használom. Csak aláöltözők kellenek, és télen is tök simán elvagyok vele, -5 fok alatt pedig jöhet rá a kabát rész.

    Sokszor csinálom, hogy az aláöltöző és a tech pulcsi közé felveszek egy pamut pólót, ha rövidebb ideig tekerek, és elég azt kifacsarnom meg kiterítenem, mert mindent az fog összegyűjteni. A helyére jól esik felvenni egy száraz darabot. De ez csak ilyen fél órás intenzív közlekedésnél nyer értelmet, ha épp átugrok egy haveromhoz, és ott van lehetőségem a teregetésre.

    Tényleg baromi fontosak ezek, hiába drágák. Anélkül kurva könnyű átfagyni, mert csak az izzadságodban tekersz, és az áthűt. 3 ilyen felső (aláöltöző, pulcsi, kabát), és 2 alsó (aláöltöző + egy vastagabb szett) kell a téli bringás életében, a jól szigetelő sapka-kesztyű-sál trió meg alap. A zokni rész még megoldható több vékonyabb, de szélállóbb darabbal, -5-10 alatt pedig jöhet a kamásli.

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák