Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz eddie1978 #111118 üzenetére

    Élőben nagyon jó színe van annak az Almának, maratonon szoktam látni egyet (csak az nem merev villás, ha jól emlékszem).
    Itt van róla egy kis magyar vélemény, meg úgy általánosan a monti vásárlásról is. Gondolom neked is XL váz kellene, így lehet, hogy hasznos lesz. Bár nyilván nem úgy fogsz vele lejtőzni, mint ő. :)

    Hasaggymeg: minden használt Shimano dolgodat tedd egy dobozba, majd megyek értük valamikor. ;]
    A múltkor nyáladzottatok itt a Cobalt kerékre (szerintem borzasztó), én meg elfelejtettem belinkelni neked, volt egy fekete/szürke használt azt hiszem valami 70-80e Ft körül. Már meg is vehetted volna, azon biztos nem XT test volt. Már nincs fent, úgyhogy biztos jó vétel volt, sorry. :B

    (#111154) Rain Blade: ilyen kis piacon, mint a magyar nem kell csodálkozni, hogy elfogynak a méretek. Szeptemberben kell megmondania a forgalmazónak/boltoknak, hogy mit szállítsanak le nekik decembertől-februárig, amit majd eladnak nyáron. Addig csak áll a pénz benne. Keress meg nagy boltokat, akiknél lehet kapni még régebbi modelleket is, ott hátha lesz belőle.
    Mi a pontos típusa annak, amit keresel?

    (#111163) Runner_fxr: aztán még ha a felnin van perem, a küllőknél még mindig nyomhatja ki a cuccot. :) Néha úgy néz ki, mintha rozsdás lenne a küllőanya. :)

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák