Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz zolem #110636 üzenetére

    Csókakőről :)

    Én kontaktlencsézem, de láttam, hogy vannak dioptriázható bringás szemüvegek. Vagy eleve ilyenről beszélünk, mert csak ez az, ami szóba jön? Arra a kiegészítő keretesre gondolok, aminél belül apró keretben még van +lencse.
    Nincs tapasztalatom velük, de nem akartam egyetlen sor miatt nyitni hsz-t :D

    Viszont tegnap majdnem feltöltöttem, csak rossz topicba, és nem volt időm javítani: feleségem bringáját lefotóztam pár napja, mert előkerült a fészer mélyéről, én meg akkor már lemértem. 12,2 kiló, igaz, hogy merevvillával könnyebb ilyet olcsón összehozni, mint telóval.. ennek 40e körül volt a bekerülési költsége, apróból legóztam a vázat és kerekeket (10-10e), a többi nagyjából volt itthon.
    16 colos a váz, odáig még nem jutottunk, hogy a lányom kipróbálja, mennyire esélytelen rá a felülés (8 éves), de azt hiszem, ennél sokkal kisebb 26-os már nincsen :)

    Rájöttem, hogy a másik két ponthoz is van véleményem:
    1: forgalomban sosem... nem is tartom okos ötletnek

    2: nekem egy fix 5Nm-es Ritchey játékszerem van, azóta legalább sejtem, mennyi az 5 Nm. Ha karbon cuccaim lennének, szerintem mást akkor sem vennék ezen kívül, de így, hogy nincsenek, tuti nem is fogok. Ez is 1-2 csavarnál volt érdekes, pl. stucni. Egyébként annyit, amennyibe került, végül is megért nekem is. De csak megerősítette bennem, hogy igazából az nem fordul elő, hogy valamit nem húzok meg eléggé, az tud előfordulni, hogy valamit túlhúzok. De menetszakadás még nálam sem volt, annyira azért érezni, mi az egészséges.

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák