Új hozzászólás Aktív témák

  • cozmo

    őstag

    válasz Napfénysüti #110330 üzenetére

    Én is igy vagyok ezzel. :D A jobbalsó értéket figyelem leginkább ha nem emelkedik nagyon tartósan 100% fölé akkor kb a világból ki tudok tekerni úgy érzem. (Laktát küszöb)
    Na meg ha vörös zónába tévednék beállítottam, hogy sipoljon párat. Jelezvén, hogy vissza kéne venni mert végem lesz mint a botnak. És ha van előre gpx fájl akkor elöre látom a szintgörbét. Hegyeken nagyon jól be tudom osztani az erőmet.

    Más: Nem szeretek hozzányúlni a nyereg beállításomhoz. De fojton ropog valami kezdettől fogva a bringán. És most Szilvás utáni is meg akartam nézni mi a helyzet a vázban. Megjegyzem a nyeregcső és a váz is karbon ezért óvatosan karpobon pasztát alkalmazva és nyomatékkulccsal igyekeztem 5N-ra húzni.
    Szóval jött ma a hidegzuhany ugyanis a nyeregcső alig akart kijönni a vázból belegyógyult. A vázban odabent sár lé nyomok. :(((
    Alaposan kitisztítottam az üléscsövet és a nyeregcsővet is letöröltem. Majd elszomorodva vettem észre a nyeregcsővön alig észrevehetően, hogya nyeregbilincs megnyomta. Ez normális, vagy rendelhetek új nyeregcsövet? :U
    Egyébként ilyen nyeregcső van a superrior merev csúcsmodellekben "one race"

    [ Szerkesztve ]

    Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo

Új hozzászólás Aktív témák