Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz StLui #110296 üzenetére

    Ez a mellkaspántos elég kényelmetlennek hangzik :B

    tacto: Ez azért minden csak nem olcsó :D

    SirKero: Nálam elég brutál egész napos pihenés nélküli 153km/2200m szintes tekerés után jelentkezett a probléma, akkor döglöttem ki nagyon, ráadásul dögmelegben nyomattuk... szal nem csodálom, hogy kifáradt a szívem, nálunk a családban majdnem mindenkinek gyenge, szerintem örököltem én is. Remélem csak ennyi a probléma és max picit vissza kell fognom magam a mászásokkal, évente 2-3 alkalommal mászunk 1500-2000m fölötti szinteket, olyankor időnként megállok pihenni és remélhetőleg rendben leszek. Átlag bringás a topiklakók szerint makk egészségesen sem mászik ennyit :D . Persze ha kisebb terheléssel is szarul érzem magam majd és gyakrabban, akkor tuti elmegyek dokihoz :B
    Amúgy a koszorúér szűkülettel mire kell figyelj te? Gondolom szedsz is valami bogyókat, de azon kívül, pl. kajából meg van szabva mit szabad és mit nem?

    trialboj: Ja, valszeg azt én is hanyagolnám, kényelmetlennek tűnik.

    TomMusic: Azt nem mondtam, hogy minden Kenda sz*r, a haveromé viszont nagyon nem jó, vagy egyszerűen csak nincs szerencséje.

    6030D: Kösz! Egy ilyen pulzusmérő órát lehet, hogy bepróbálok, bár ha nem pontosak, akkor valszeg tökmindegy, szerintem akkormár ha sokat mászunk, pár óránként egy félórás pihenéssel megelőzöm a bajt és kész. Remélhetőleg ez is elég lesz. Mert tényleg úgy érzem, hogy csak akkor van gond, ha pihenés nélkül folyamatosan mászunk hosszú órákon át... a Csorgókő 153km/2200m tekerésen éreztem rosszul magam, akkor a haverinám nagyon sietett hazafele, ezért nem pihentünk és most a 64km/1700m maratonon éreztem még enyhe nyomást, mert a haverok nem akartak pihenni... pedig én direkt azért mentem, mert nem verseny volt, mehettünk volna nyugisan is :U .

    Mezga Aladár: Szerintem egyelőre ezt a mellkaspántos dolgot hanyagolom, de azért kösz! :R

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák