Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz Foose #100626 üzenetére

    Ha egy márkát kizárunk vagy megtartunk azért, hogy később jól lehessen eladni, vagyis befektetésnek vesszük a bringát, akkor szerintem még a Cube is kevés mint márka :)
    Én is utólag vettem sárvédőt, méghozzá pálcásat, és én szereltem fel, tehát ez nem lehet alapvető indok, hacsak az nem hogy az ember nem akar szerelni. Az agydinamóval nem tudok vitatkozni, mert én is sokáig abban gondolkodtam, azt talán a legmacerásabb utólag behozni a képbe.

    Mindegy, az a jó ha van elképzelésed, én csak azt akartam jelezni, hogy a mindenképp trekking alapötletről váltottam én is a cross-ra (ami az agydinamón kívül gyakorlatilag egy sárvédőtlenített csomagtartótlanított trekking) tehát majdnem ezt jártam végig, csak nekem nem monti volt előtte, hanem éppen semmi. A Gepida meg olyan, hogy amikor én nézegettem, akkor a megegyező árú egyéb ismert márkákhoz képest mindig egy kicsivel jobb felszeretlséget adott, vagyis amit a presztízsben elvesztett, azt a felszereltségben kicsit visszahozta. Tény, hogy alsó kategóriába sorolja mindenki, pedig saját véleményem szerint nem kellene. De nem akarom promózni, csak próbálom egyensúlyba hozni.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák