Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    válasz TESCO-Zsömle #36190 üzenetére

    A bikanyaku a tobbi autost, meg a buszokat is leszoritja. Mi nagyobb veszelyben vagyunk, persze, de... ezzel nem tudsz ugysem mit kezdeni. (Tegnap is jott a helyi kiskiraly a Mercijevel, telefonnal a kezeben... iranujelzo nelkul... megalltunk a gyerekkel, es megvartuk, mig kiderul, mit akar. En nem akarok meghalni, csak azert, hogy megleckeztessem, es beszoltam neki, neadjisren meghuztam a verdajat.)

    A 22 meg... nekem jo lenne, de az aszonynak 17 lenne a jo, a gyereknek meg a 12!.. akkor mire allitsak? Szerintem a 60 pont jo lenne, mert minden 3. zoldon at tudnek menni, ha 20-szal megyek... :) ez nyilvan csak trefa... de... erre nimcs megoldas! Nem lehet mindenkinek jo! Ellenben, ha a budos autosok minel hamarabb eltakarodnak, az jo, tehat nekik legyen zoldhullam, sokkal tobb trolibusz, bicaj szallito resszel! Es allami zuhanyzot / oltozot minden munkahelyre!

    En meg vehetek szoges gumit telre... mer' ez most a legnagyobb gondom!

    Azt hiszem, lehetsz meg olyan helyzetben, hogy sietned kell valahova. (pl. egyszer allasinterjura siettem a Bosch-ba. Jo idoben elindultam, elvegre Jaszbenybol Budapest... sosem tudhatod. Szoval nagyon idoben elindultam... de azutan... jott egy masik marha, es megtolt hatulrol. Rendorseg, helyszinelok, keses... A Nemet faszi meg ot vart. A marhaskodo bicajosoktol teljesen kiakadtam! Pedig lehetnjonkedvuk a fiatalkonak, es hat hova a fr@ncba siet az az autos? Meg amikor a fiam szuletett. Lehet leszoritottam 1-2 kerekparost... figyeljenek!)

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Aktív témák