Aktív témák

  • ludsimon

    veterán

    Megvolt a reggeli tekerés, sajnos (vagy nem sajnos? :F) eseménydús volt.
    Hősök terén egy orosz 45 körüli férfi odajön, hogy hol a Penny market, alig tudott magyarul, hiába magyaráztam meg próbáltam mutogatni, hogy fogalmam sincs hol van, meg nem is ott lakok.

    Aztán volt egy kisebb atrocitás egy buszsofőrrel (trolibusz 77-es). 6:40-50 között.
    Beértem a buszt a Törökőr utcai megállóban (itt). Egy Suzuki előttem nagyon pöcsölt, simán megelőzhette volna, de én meg nem akartam kivágódni, mert közben a troli is elindult.
    Aztán a Posta (itt) megállónál beértem ismét, ki akart jönni, de tudtam, hogy hogy van időzítve a lámpa és úgy is piros lesz, a trolinak meg a lámpa után 5 méterrel megálló, szóval nem engedtem ki.
    Sziszegett is, nem tetszett neki, aztán a pirosnál késztetést érzett rá (itt), hogy 25 cm-re megközelítsen oldalról (!), kénytelen voltam elengedni.. Ez nem tudom miféle szándék volt, de személyem elleni veszélyeztetésnek is elmegy.
    Hát persze, hogy megállt a következő, 5 méter múlva a megállóba (itt)...

    Én nekem ott elszállt egy picit az agyam, odamentem és bemutattam neki, meg jót anyáztam is, sziszegés volt a válasz. Gondolta majd beér..
    Aha...
    Eldurrant az agyam, kb 38-40-es tempót mentem amíg az adneralin hajtott, aztán a következő pirosnál hátranéztem, sehol semmi. :D
    Onnantól visszavettem, mert le kellett dolgoznom a tejsavat.

    Ha esetleg olvassa egy buszsofőr, vagy hasonló hangsúlyozom, nekem nincs semmiféle problémám se a buszsofőrökkel, se a kamionosokkal, se az autósokkal!
    Ez az első igazi bunkó tahóság amire emlékszek, szóval nekem semmi bajom nincsen senkivel.
    Egyedül az ilyen tahó bunkó idiótákat nem szeretem.

    Megkérdezem, őszintén, mire volt jó ez?
    Miért vannak olyanok akik azt hiszik ha valaki biciklis megelőz valakit akkor azt vissza kell előzni, mert utána úgy se előz vissza?

    undefined

Aktív témák