Aktív témák

  • szki

    őstag

    válasz rétisün #13719 üzenetére

    "Szerintem mindegy, hogy éjjel vagy nappal van, mert ugyanúgy -2-4 C fok van"
    nappal legalább jobban látsz, ennyivel azért jobb.

    Öööö. A ma hajnali tekeréskor -4 C fok volt, sötét, de köd nem! Melo után délután 3-kor ugyanúgy -4 C fok végig hazafelé! Köd most se, de kellemetlen szembeszél csipkelődött :DDD Szóval legyen inkább sötét, de szembeszél ne!
    Azért elég durva, hogy 4-5 napja éjjel-nappal mínuszok vannak itt Zalában.
    Na de a lényeg, hogy még így is lehet bicajozni:)

    (#13735) Bici Hi-Ten acélvázas trekkinggel nyomulok. Elég strapabíró jószág, pedig én is gyakran megpakolom, mint a málhásszamarat. Most 32-es külsők vannak nekem fenn, amik valójában csak 30 mm szélesek felfújva. De nem szenvedek velük felütéses defektet, pedig van hogy éjjel 3x is komoly kátyúba hajtok (össz súly 105 kg kb ekkor). Olcsó kerék van most benne, és simán bírja a strapát. Sőt elöl csak szimpla falú a felni, melynek semmi baja sem lett, mikor nyáron elütöttem egy autót. De az első villa kb 15 cm-t hátrahajlott. Mivel acél a villa, ezért szépen visszahajlítottam, majd megerősítettem fémlemez ráhegesztésével. Jobb lett, mint új korában.

    Szóval 37-es gumi elég kell legyen 120 kg-hoz. Nekem nagyon tetszik a Continental TourRide külsőgumi, melyet 1900 Ft-ét vettem, és nagyon frankó télies a mintázata. Defektvédelmes, és reflexcsíkos.

    Van egy ésszerű valószínűség amire tervezni kell. Szóval jó széles gumikkal biztos csökken a defekt esélye, de jelentősen visszaesik a sebesség.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák