Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Köszönöm a választ mindkettőtöknek :) A kutyulással nem lesz baj, szívem szerint nem keverném a dolgokat, ha elkezdek kiépíteni egy komolyabb kategóriás rendszert, akkor maradnék annél a termékpalettánál. Egyébiránt SLX felszereltséget szeretnék a bringára pakolni végleges állapotában majd, az nekem bőségesen elegendő lenne szerintem hosszútávra is. Viszont a SRAM-okról meglepően jó véleményeket olvasok(a testbike.hu-n*), nomeg ti is jó véleménnyel vagytok. Tehát akkor egyéni preferencia :D Köszi a válaszokat mégegyszer.

    * és ebben a témában végre pont nem dirt/street gyerekként használtam pistik voltak zömmel, és lehet olvasni használható véleményt is

    mod:

    Ja igen, pont a terheléses váltás a gyenge pontja ezeknek ugye, pont emiatt panaszkodtak többen nyöszörgő shimanokra. Viszont én ~90 kilóval(előbb-utóbb 100-al) ha megtépem a száját, akkor mit fog csinálni szegényke :D Bár ez már nem hiszem, hogy túlzottan márkafüggő lenne. (megnéztem közben, X0 lehet, hogy pont nem fog beleférni a keretbe, sajnos :DDD )

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák